Cea mai asteptata masina din 2018 s-a lansat oficial si in Romania. Preturile pornesc de la...

Cea mai asteptata masina din 2018 s-a lansat oficial si in Romania. Preturile pornesc de la...
  • Noul Ford Focus porneste in Romania de la 17.750 euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar 1.0 turbo de 100 CP
  • Cel mai scump model ajunge la 29.050 euro fara optiuni
Distribuie pe Facebook

... 17.750 euro pentru versiunea de baza, care combina un motor turbo de un litri si 100 de cai putere cu o cutie manuala in sase rapoarte.

La aproape patru luni de la anuntul oficial, generatia cu numarul patru a compactei Ford Focus a fost lansata si pe piata auto din Romania. Asamblata in Germania, noua masina a producatorului american porneste de la 17.750 euro.

In schimbul acestei sume de bani, clientii primesc varianta de caroserie in cinci portiere, cu motorul 1.0 Ecoboost de 100 CP cuplat la o cutie manuala in cinci rapoarte. Cel mai ieftin model este apartine nivelului de echipare Trend Edition.

Altfel spus, echiparea standard cuprinde inclusiv lumini de zi cu tehnologie LED sau jante din aliaj pe 16 inch. Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si aerul conditionat manual, franarea autonoma ori display-ul central de opt inch.

La polul opus, cel mai scump Ford Focus de ultima generatie pleaca de la 29.050 euro. Automobilul in cauza vine cu o caroserie de tip break si gazduieste in compartimentul motor un propulsor diesel de doi litri, cu 150 CP sub capota.

Parte a seriei Vignale, compacta cu pricina se mai poate lauda si cu o transmisie automata in opt rapoarte, dar si cu faruri Full-LED. Nu lipsesc din meniu nici climatizarea automata, scaunele fata incalzite ori tapiteria realizata din piele.

Totodata, clientii celui mai scump Ford Focus disponibil la momentul de fata vor mai avea parte si de alte surprize, precum jante din aliaj pe 17 inch, Head Up Display, Active Park Assist, plus iluminare ambientala cu LED multicolor.

Dezvelita la inceputul lunii aprilie, generatia cu numarul patru a compactei Ford Focus dispune de trei versiuni de caroserie, cinci niveluri diferite de echipare si, nu in ultimul rand, o gama de motorizari formata din patru propulsoare turbo.

Ford Focus - Poze reale

Ford Focus - Poze reale

Ford Focus - Poze reale

Ford Focus - Poze reale

Ford Focus - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Ford Focus - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 August 2018