Cea mai noua masina de la Skoda e lux total. Are scaune ventilate, tapiterie din piele perforata si doua display-uri supradimensionate

Cea mai noua masina de la Skoda e lux total. Are scaune ventilate, tapiterie din piele perforata si doua display-uri supradimensionate
  • Cea mai noua masina de la Skoda e lux total: are scaune ventilate, tapiterie din piele perforata si doua display-uri supradimensionate
  • Totodata, din peisaj nu lipsesc nici iluminarea ambientala, ceasurile de bord digitale sau pilotul automat adaptiv, printre multe altele
Distribuie pe Facebook

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici iluminarea ambientala, ceasurile de bord digitale sau pilotul automat adaptiv, printre multe altele.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, inca din ultima parte a toamnei anului 2019, cea mai recenta generatie a celebrei game comercializate sub numele de Skoda Octavia se vinde, zilele acestea, intr-un numar aproape infinit de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, de la mijlocul saptamanii curente, si o varianta Pro.

Destinata exclusiv pietei din China, respectiva masina ofera un plus de aproximativ 64 de milimetri la nivel de lungime, in timp ce ampatamentul a crescut cu peste 4.0 centimetri, comparativ cu reteta cunoscuta publicului european.

In ceea ce priveste partea estetica, noua versiune botezata de Skoda Octavia Pro se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, care au ca sursa principala de inspiratie varianta de performanta RS. Seria vestilor bune continua, cel putin la exterior, cu plafonul de culoare neagra si jantele de pana la 18 inch, pe cand interiorul impresioneaza mai ales prin dotari.

Fara niciun fel de alta introducere sa prezentare, respectiva masina a pregatit chiar si o tapiterie realizata din piele partial perforata, cusuta cu ata contrastanta, plus scaune cu actionare electrica si functie de incalzire / ventilatie.

Seria vestilor bune continua pereche de display-uri supradimensionate, unul dintre acestea fiind destinat afisarii ceasurilor de bord digitale si configurabile. Versiunea Pro primita de cea mai recenta generatie a celebrei game comercializate sub numele de Skoda Octavia mai vine si cu pilot automat adaptiv, varianta cu pricina promitand si iluminare ambientala, printre altele.

Gama de motorizari nu este insa formata decat dintr-o singura optiune, respectiva masina propunand o configuratie cu un motor 1.4 turbo de 150 de cai putere, pe benzina, si o transmisie automata in sapte rapoarte, de tip DSG.

Skoda Octavia Pro

Skoda Octavia Pro

Skoda Octavia Pro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2021