Concureaza cu Seria 3, dar costa cu peste 3.500 de dolari mai putin. In plus, toate dotarile care conteaza sunt standard

Concureaza cu Seria 3, dar costa cu peste 3.500 de dolari mai putin. In plus, toate dotarile care conteaza sunt standard
  • Concureaza cu Seria 3, dar costa cu peste 3.500 de dolari mai putin
  • In plus, toate dotarile care conteaza sunt standard
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari turbo, ambele pe benzina, cu patru sau sase cilindri si pana la 365 de cai la datorie.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca de la inceputul toamnei anului 2020, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de compania Genesis sub denumirea de G70 are, de cateva zile, si un pret de vanzare. Conform unui comunicat de presa publicat chiar saptamana aceasta, versiunea imbunatatita a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 3 pleaca de la 37.525 de dolari.

In configuratia de baza, un propulsor turbo de doi litri livreaza rotilor de pe puntea spate o putere maxima de pana la 252 de cai, insa performantele in linie dreapta - precium timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si valoarea din dreptul vitezei de top nu reprezinta decat o mare necunoscuta.

Genesis G70 Facelift - Poze reale

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea standard, cea mai accesibila varianta a gamei comercializate de compania Genesis sub denumirea de G70 nu mai are nimic de ascuns. Ba din contra: masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 3 anunta ca ofera, fara costuri suplimentare, si blocuri optice cu tehnologie LED, un set de jante din aliaj pe 18 inch, cutie automata cu opt rapoarte, plus piele artificiala.

Totodata, in suma de 37.525 de dolari anterior mentionata se mai regasesc scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, sistem de navigatie cu display color de 10.25 inch, camera pentru marsarier, climatizare cu reglare a temperaturii pe doua zone, instalatie audio cu sase difuzoare, pilot automat adaptiv si multe altele.

O suma (extra) de 2.100 de dolari ii va conferi posibilitatea celei mai ieftine versiuni a gamei comercializate de compania Genesis sub denumirea de G70 sa se laude si cu tractiune integrala. Asa cum precizam si anterior, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 3 a pregatit si un motor V6 twin-turbo de 3.3 litri - cu 365 de cai pe rotile spate (de la 42.100 de dolari) sau pe ambele punti (44.200 de dolari).

Genesis G70 Facelift - Poze reale

Genesis G70 Facelift - Poze reale

Genesis G70 Facelift - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Genesis G70 Facelift - Poze reale
mai multe