DACA nu vrei s-auzi de Seria 3, A4 sau C-Class, ASTA e masina ta. POZE REALE

DACA nu vrei s-auzi de Seria 3, A4 sau C-Class, ASTA e masina ta. POZE REALE
  • Daca nu vrei s-auzi de Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class, asta e masina ta
  • Versiunea de top ofera o motorizare V6 twin-turbo cu pana la 373 de CP si 510 Nm
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, o motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine livreaza celui aflat la volan pana la 373 de CP. Plus 510 Nm.

Deconspirata de mai multe fotografii oficiale scapate pe internet acum mai bine de patru luni, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii comercializate sub numele de Genesis G70 avea sa renunte la toate secretele sale de ordin estetic abia 11 saptamani mai tarziu, odata cu publicarea primelor imagini exterioare.

Pentru cateva zeci de zile insa, atat reteta specifica departamentului interior, cat si motorizarile care urmau sa formeze gama de motorizari au fost un secret.

Genesis G70 Facelift - Poze reale

Saptamana trecuta, in data de 21 a lunii octombrie, oficialii diviziei premium de la Hyundai au rezolvat fiecare mister in parte, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii cunoscute sub numele de Genesis G70 anuntand, intr-un final, cum are de gand sa lupte pentru suprematie cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class.

Lista atractiilor principale debuteaza cu noul design al caroseriei in patru portiere, ce are ca sursa de inspiratie formula oficiala a produselor GV80 si G80 / G90.

Asa se face ca mult anticipata versiune imbunatatita a masinii cunoscute sub numele de Genesis G70 aduce in prim plan blocuri optice duble, o grila frontala a la Superman, plus prize de aer laterale. Jantele supradimensionate din aliaj, dar si eleronul integrat in linia portbagajului completeaza meniul de la nivel de exterior.

In cabina, in schimb, lista cu noutati se rezuma la instrumentele de bord digitale cu aspect 3D si display-ul tactil de 10.25 inch destinat sistemului de infotainment.

Mult anticipata versiune imbunatatita a masinii cunoscute sub numele de Genesis G70 se mai bucura, totodata, si de faruri inteligente cu tehnologie LED, de airbag central, scaune multifunctionale, dar si o instalatie audio cu 15 difuzoare de la Lexicon. Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un V6 cu pana la 373 CP.

Genesis G70 Facelift - Poze reale

Genesis G70 Facelift - Poze reale

Genesis G70 Facelift - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Genesis G70 Facelift - Poze reale
mai multe