Concurentul lui Volkswagen Golf a furat show-ul. "Ar putea fi Masina Anului 2019!"

Concurentul lui Volkswagen Golf a furat show-ul. "Ar putea fi Masina Anului 2019!"
  • Ford a lansat un nou Focus la mijlocul acestei primaveri
  • Reteta celebrei compacte a fost imbunatatita radical
  • Automobilul american a primit pana acum doar cuvinte de lauda
Distribuie pe Facebook

Se anunta vremuri grele pentru Volkswagen Golf. Cea mai noua generatie a modelului Ford Focus pare sa se bucure de toate calitatile necesare preluarii conducerii in segmentul compact.

Anuntat in urma cu aproximativ doua luni si jumatate, la mijlocul lui aprilie, noul Ford Focus este un automobil plin de surprize. Ajuns la generatia cu numarul patru, modelul de clasa compacta revine intr-o formula imbunatatita radical, cu un plus de peste cinci centimetri la nivelul ampatamentului, respectiv un minus de 88 de kilograme in dreptul greutatii.

Este insa doar inceputul, concurentul germanului Volkswagen Golf anuntand inclusiv un consum de carburant cu zece procente mai mic decat anterior, o crestere a rigiditatii torsionale cu 20%, dar si un coeficient aerodinamic record pentru acest segment. Modificari majore si, totodata, binevenite, intalnim chair si in cadrul departamentul tehnologic.

Dupa cum precizam si anterior, noul Ford Focus ofera - in standard sau optional, faruri Full-LED, cutie automata cu opt rapoarte, dar si incarcare wireless a telefonului mobil ori hotspot WiFi pentru internet de mare viteza. Vestile bune continua cu instalatia audio de la B&O si afisajul pe parbriz, insotite de numeroase sistem de siguranta activa.

Sub capota, concurentul germanului Volkswagen Golf mizeaza pe o echipa formata din patru motorizari supraalimentate, dintre care doua pe benzina si doua pe motorina. Mai precis, clientii au la dispozitie unitati cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.0 si 2.0 litri, unde varianta de baza nu trece de 85 CP, iar versiunea de top dezvolta undeva in jurul a 182 CP.

Indeajuns insa cu teoria si iata cum se comporta in lumea reala generatia cu numarul patru a modelului Ford Focus:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2018