Cum arata in realitate noua Skoda Octavia RS, masina cu motor de 1.4 litri si 245 cai putere. VIDEO

Cum arata in realitate noua Skoda Octavia RS, masina cu motor de 1.4 litri si 245 cai putere. VIDEO
  • Cea mai noua generatie a celebrei Skoda Octacia RS a debutat oficial chiar in cursul zilei de ieri
  • Masina companiei din Mlada Boleslav ofera un sistem de propulsie micro-hibrid, cu motor 1.4 TSI si 245 CP
Distribuie pe Facebook

O transmisie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj completeaza lista echipamentelor standard, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 7.3 secunde.

Dezvelita oficial chiar in cursul zilei de ieri, cea mai recenta generatie a celebrei Skoda Octacia RS va fi oferita la vanzare, in premiera absoluta, inclusiv intr-o varianta cu propulsie plug-in hybrid. In aceasta configuratie, masina companiei din Mlada Boleslav combina o unitate 1.4 TSI cu un motor electric si o baterie cu capacitatea de 13 kWh, astfel rezultand un total de aproximativ 245 CP si 400 Nm.

O transmisie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj completeaza lista echipamentelor standard, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 7.3 secunde, dupa cum precizam si anterior.

Aceeasi noua Skoda Octavia RS va mai fi comercializata si in compania unui benzinar turbo de doi litri, care va gazdui la randul lui sub capota o herghelie formata din 245 de cai (putere). Intr-un final, masina companiei din Mlada Boleslav isi va mai intampina clientii si alaturi de o motorizare 2.0 TDI de 200 CP, reiese dintr-un document oficial ajuns pe internet in ultima parte a lunii trecute.

In ceea ce priveste partea estetica, nelipsitele spoilere agresiv stilizate si jante supradimensionate se numara printre principalele atractii ale exteriorului,in timp ce meniul interior cuprinde si cateva accente de alcantara.

Seria vestilor bune continua cu o evacuare dubla si un eleron pentru portbagaj sau plafon, dupa caz, generatia cu numarul patru a celebrei Skoda Octavia RS reusind sa iasa, totodata, in evidenta si datorita etrierelor finisate in rosu, a volanului cu design in trei spite si parte inferioara plata, dar si scaunelor sport cu detalii stilizate sub forma de carouri. Sau, de ce nu, ornamentelor ce imita fibra de carbon.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2020