Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Are 450 de CAI sub capota si 28 de boxe la interior

Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Are 450 de CAI sub capota si 28 de boxe la interior
  • Lincoln prezinta noul model Aviator
  • SUV-ul american concureaza cu X5, Q7 si GLE
  • Gama de motorizari ofera pana la 450 CP
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie in fata publicului a fost programata chiar pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles, care isi deschide portile incepand cu ziua de vineri, 30 noiembrie.

BMW a lansat de curand o noua generatie a celebrului X5, Mercedes a procedat similar in cazul modelului GLE, iar Audi pregateste lansarea unei versiuni imbunatatite a actualului Q7.

Si cu toate acestea, conducerile celor trei mari producatori auto de lux din Germania nu pot (inca) rasufla usurati; nu acum, cand Lincoln tocmai a publicat primele detalii si imagini cu alternativa sa.

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Versiunea mai mica a impozantului Navigator, proaspat anuntatul Aviator vine la randul lui cu un design impunator, care scoate la iveala o grila uriasa a radiatorului si stopuri unite cu o banda de LED-uri.

Capota bombata a motorului, aripile laterale proeminente sau sistemul de evacuare cu patru iesiri completeaza lista cu atractii exterioare a modelului care concureaza cu Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE.

Odata ajunsi la interior, clientii celei de-a doua generatii a SUV-ului Lincoln Aviator vor descoperi o combinatie interesanta de materiale premium si dotari de ultima ora, capabila sa concureze oferta germanilor.

Vorbim despre piele partial perforata, ornamente din lemn masiv, plus ceasuri de bord digitale si configurabile, display central de dimensiuni generoase si chiar instalatie audio cu pana la 28 de difuzoare.

In compartimentul motor, concurentul modelelor Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE adopta o unitate V6 biturbo de trei litri si 400 CP, disponibila exclusiv alaturi de o cutie automata in zece trepte de viteza.

Ulterior, noul Lincoln Aviator va primi si un sistem de propulsie hibrid, care promite sa dezvolte o putere totala de 450 CP - livrata la pachet alaturi de un cuplu maxim care depaseste, cu putin, pragul 810 Nm.

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Lincoln Aviator
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2018