Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi

Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv un sistem inteligent de tractiune integrala. Plus padele pentru schimbarea treptelor de viteza.

Anuntata in urma cu aproximativ trei luni, in cea de-a doua jumatate a toamnei anului 2020, versiunea cu alura de Coupe a gamei QX50 de la Infiniti are, incepand cu aceasta saptamana, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, persoanele interesate de noua varianta de caroserie, comercializata sub denumirea de QX55, sunt asteptate in showroom-urile din SUA alaturi de o suma minima de 46.500 de dolari.

In configuratia de baza, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X4 propune un motor turbo de doi litri si 268 de cai putere. Unitatea in cauza reprezinta, de altfel, singura optiune la nivel de propulsoare.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Programata sa-si faca aparitia pe strazile din SUA peste doar cateva saptamani, din aceasta primavara, versiunea cu alura de Coupe a gamei QX50 de la Infiniti are de gand sa se revanseze, in schimb, prin echiparea standard extrem de generoasa. Pe scurt, noua varianta de caroserie, comercializata sub denumirea de QX55 ofera, in schimbul sumei de 46.500 de dolari mentionata anterior, si un sistem de tractiune integrala.

Masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X4 se mai poate lauda si cu jante pe 20 de inch, scaune incalzite pentru ocupantii locurilor fata, padele pentru schimbarea treptelor de viteza, trapa electrica.

Vanduta in trei niveluri diferite, Luxe, Essential si Sensory, aceeasi versiune cu alura de Coupe a gamei QX50 de la Infiniti este disponibila si alaturi de tapiterie realizata din piele, plus doua display-uri tactile la nivelul consolei centrale. Noua varianta de caroserie, comercializata sub denumirea de QX55 a mai pregatit clientilor din SUA si faruri cu LED, afisaj pe parbriz ori instalatie audio cu 16 difuzoare de la Bose in dotare.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Infiniti QX55
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2021