Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua benzinare si un singur motor diesel - daca mai trebuia, inca o data, de precizat.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, prima generatie a masinii oferite de compania Genesis sub denumirea de GV70 stie - fara exagerare, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca numaidecat prin blocurile optice duble, insa nici grila supradimensionata a radiatorului, jantele din aliaj cu design unic sau evacuarea dubla nu vor trece intocmai neobservate.

De cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale debuteaza cu ceasurile de bord digitale si configurabile din spatele volanului multifunctional in trei spite, seria vestilor bune continuand cu display-urile din dotarea sistemului de infotainment si a instalatiei de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Genesis GV70

Genesis GV70

In Europa, prima generatie a masinii oferite de compania Genesis sub denumirea de GV70 isi va intampina clientii alaturi de trei motorizari diferite, doua pe benzina si unul pe motorina. Singura unitate diesel disponibila consta intr-un propulsor cu patru cilindri in linie si o singura turbina, printre specificatiile inscrise in fisa tehnica numarandu-si se o capacitate de 2.2 litri, dar si o putere maxima de 210 CP.

Lista cu optiuni destinata amatorilor de benzinare porneste cu un I4 turbo de 2.497 de centimetri cubi si 304 cai putere, in timp ce configuratia de top pune la bataie un V6 de 3.5 litri, insotit de un sistem de supraalimentare cu doua turbine, si 380 CP, potrivit datelor publicate de divizia de pe Batranul Continent.

Fiecare versiune de motorizare caracteristica primei generatii a masinii oferite de compania Genesis sub denumirea de GV70 se bucura - in standard, de o cutie automata cu opt trepte de viteza. Livrarea valorilor mentionate anterior se face fie catre rotile spate, fie catre ambele punti, cu mentiunea ca varianta cu sase cilindri in dotare este comercializata doar infr-o formula cu tractiune integrala, aparent.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Genesis GV70
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2021