Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Galerie foto completa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Galerie foto completa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua benzinare si un singur motor diesel.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, prima generatie a gamei comercializate sub numele de Genesis GV70 a fost lansata zilele acestea si pe piata din Australia. Motiv pentru care conducerea companiei producatoare a publicat noi imagini oficiale cu masina care concureaza cu Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC.

Oferita la preturi incepand de la 66.400 de dolari australieni, impresionanta creatie se remarca numaidecat prin grila supradimensionata a radiatorului, insa adevarul este ca nici blocurile optice duble, evacuarea cu doua iesiri sau jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Genesis GV70 - Galerie foto

Genesis GV70 - Galerie foto

Genesis GV70 - Galerie foto

De cealalta parte a usilor, in cabina, prima generatie a gamei comercializate sub numele de Genesis GV70 isi va intampina clientii alaturi de instrumente digitale si configurabile, un display tactil de 14.5 inch pentru sistemul de infotainment, unele comenzi tactile. Plus instalatie audio de inalta fidelitate, cu 16 difuzoare Lexicon.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici scaunele fata cu actionare electrica si functie de ventilatie, bancheta spate incalzita, luminile ambientale, tapiteria realizata din piele Nappa, cusaturile sub forma de carouri, afisajul pe parbriz, diferitele tehnologii de siguranta activa, iar lista ar putea continua la nesfarsit, in functie de preferintele si bugetul cumparatorilor.

Reteta primei generatii a gamei comercializate sub numele de Genesis GV70 a mai pregatit, pentru aceeasi piata din Australia, si o gama de motorizari compusa din doua benzinare: un I4 turbo de 2.5 litri, cu 300 CP, si un V6 twin-turbo de 3.5 litri, cu 373 CP. La care se adauga un diesel turbo de 2.2 litri, I4, care ofera 206 CP.

Genesis GV70 - Galerie foto

Genesis GV70 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Genesis GV70 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 August 2021