Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color

Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color
  • Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea
  • Are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici farurile cu matrice de LED-uri sau instalatia audio de la B&O.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape 60 de zile - la inceputul primaverii anului 2022, noul Everest stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Proiectata pentru a concura impotriva unor produse ca Toyota Land Cruiser Prado, respectiva masina din oferta companiei Ford se remarca in special prin farurile stilizate sub forma literei C - disponibile si intr-o versiune Matrix LED, insa nici grila uriasa a radiatorului ori stopurile unite nu vor trece neobservate; ba dimpotriva.

Ford Everest

Ford Everest

Impresionantul meniu continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu ceasuri de bord digitale si configurabile, un display central cu diagonala de pana la 12 inch, o instalatie audio cu 12 boxe B&O, camera de 360 de grade, scaune fata cu functie de ventilatie, bancheta spate incalzita etc.

Conceput special pentru a concura impotriva unor produse ca Toyota Land Cruiser Prado, noul Everest va pune la dispozitia clientilor sai doua motoare diesel extrem de diferite - asa cum mentionam anterior. Respectiva masina din oferta companiei Ford isi va intampina cumparatorii - mai exact, alaturi de un 2.0 BiTurbo de 207 CP, in patru cilindri, si un 3.0 Turbo de 247 CP, de tip V6, cu precizarea ca anumite tari vor primi si un benzinar cu patru pistoane, o turbina si capacitatea de 2.3 litri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (58) Poze Ford Everest
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2022