Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color. Galerie foto completa

Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color. Galerie foto completa
  • Ford a prezentat masina asteptata de toata lumea
  • Are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un set de scaune fata cu functie de ventilatie, plus o bancheta spate cu functie de incalzire.

Prezentat publicului larg in urma cu circa opt saptamani - inca de la inceputul lunii martie, noul Ford Everest a revenit de curand, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Conducerea companiei producatoare a oferit - recent, aproximativ 48 de fotografii proaspete, unele de la interiorul, altele cu exteriorul versiunii australiene a masinii ce beneficiaza, printre altele, de un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color.

Asamblat pe aceeasi platforma precum proaspat relansatul Ranger, noul Ford Everest se remarca - la exterior, printr-un design familiar. Ce aduce in prim-plan un set de faruri Matrix LED sub forma literei C.

Ford Everest - Versiunea australiana

Respectiva reteta continua - daca mai trebuia cumva precizat, cu o grila frontala de dimensiuni generoase, strapunsa de o linie dubla, intrerupta de logo-ul companiei producatoare, cu aripi laterale proeminente si blocuri optice posterioare unite.

In interior - de cealalta parte a portierelor, noul Ford Everest se bucura si de un set de scaune fata cu functie de ventilatie, de o bancheta spate cu functie de incalzire. Plus instalatie audio cu 12 boxe B&O.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici ceasurile de bord digitale si configurabile, o alta atractie principala constand in ecranul central urias - asemanator unei tablete, ce controleaza majoritatea functiilor de confort, oarecum inutil de mentionat.

Sub capota, versiunea australiana a noului Ford Everest a pregatit doua diesel-uri extrem de diferite - un 2.0 BiTurbo de 207 CP si un 3.0 Turbo de 247 CP. O cutie cu zece rapoarte e standard in ambele cazuri.

Ford Everest - Versiunea australiana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Ford Everest - Versiunea australiana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Aprilie 2022