FORD BRONCO se intoarce! Dovada ca NOUL MODEL poate merge chiar pe oriunde

FORD BRONCO se intoarce! Dovada ca NOUL MODEL poate merge chiar pe oriunde
  • FORD BRONCO se intoarce
  • Dovada ca NOUL MODEL poate merge chiar pe oriunde
Distribuie pe Facebook

Cel mai capabil off-roader de serie? Probabil noul model Ford Bronco, care ne demonstreaza in urmatorul material video ca poate merge, ei bine... chiar pe oriunde.

Dezvelit oficial chiar la mijlocul lunii trecute, noul Ford Bronco concureaza - cu mari sanse la victorie - pentru titlul de cel mai capabil off-roader de serie al momentului. Construit aparent pe aceeasi platforma precum camioneta Ranger si "echipat" cu o garda la sol de 29.4 centimetri, modelul programat sa ajunga in showroom-uri incepand cu primavara viitoare ne demonstreaza inca o data, daca mai era cumva nevoie, cum se descurca in afara soselelor si drumurilor asfaltate.

Asa cum precizam inclusiv anterior, si in urma cu aproximativ doua saptamani, clientii vor avea la dispozitie, sub capota, doua benzinare supraalimentate, dintre care un I4 cu o singura turbina - de 2.3 litri, plus 270 de cai putere, si un V6 cu doua turbine, ce "scoate" 310 cai putere dintr-o capacitate cilindrica de 2.7 litri. Potrivit primelor informatii date publicitatii.

Oferit la preturi incepand de la 28.500 de euro, noul Ford Bronco se bucura in standard de un sistem de tractiune integrala, fisa cu specificatii tehnice a modelului respectiv continuand cu o transmisie manuala in sapte rapoarte - sau, contracost, o cutie automata in zece trepte de viteza. In functie de dotarile bifate, meniul disponibil continua cu anvelope de (pana la) 35 de inch, plus instrumente de bord digitale, camera de 360 de grade, display central de dimensiuni generoase.

Intr-un final, clientii vor mai trebui sa aleaga si dintre doua versiuni diferite de caroserie: una cu doua portiere si alta in patru usi. Ambele variante se bucura - dupa cum am mentionat in articolele precedente, dar si asa cum se poate observa in materialul video de mai sus sau, mult mai simplu, in fotografiile de mai jos, de un plafon si portiere detasabile.

Ford Bronco

Ford Bronco

Ford Bronco

Ford Bronco

Ford Bronco

Ford Bronco

Ford Bronco

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Ford Bronco
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 August 2020