Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic. Cum arata in realitate

Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic. Cum arata in realitate
  • Honda pune capat asteptarii si lanseaza deja prima versiune sport a noului Civic
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri ofera undeva in jurul a 200 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, cea mai recenta generatie a berlinei comercializate sub denumirea de Civic se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Honda la dispozitia cumparatorilor se numara, oarecum inutil de mentionat, si o varianta cunoscuta sub indicativul Si.

Disponibila la preturi incepand de la 27.300 de dolari, asa cum precizam inclusiv anterior, la momentul lansarii mondiale, respectiva reteta debuteaza cu spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de agresivitate.

Honda Civic Si

Honda Civic Si

Honda Civic Si

Aceeasi varianta pe numeHonda Civic Si se mai poate mandri, totodata, si cu un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, lista atractiilor principale continuand, la exterior, cu o evacuare dubla si un eleron pentru portbagaj. De cealalta parte a portierelor, in cabina, seria vestilor bune cuprinde si o pereche de scaune sport.

Reteta berlinei ce gazduieste, in compartimentul motor, o unitate de 1.5 litri si 200 de cai putere a mai pregatit si un volan cu trei spite, cusaturi contrastante, detalii in forma de fagure si instalatie audio cu 12 difuzoare de la Bose.

O suspensie cu amortizoare si bare anti-ruliu noi, discuri de franare cu un diametru de 12.3 inch pe puntea fata si 11.1 inch la nivelul rotilor spate, o cutie manuala cu sase rapoarte si functia Rev Match Control de pe Type R completeaza, alaturi de un diferential cu alunecare limitata, oferta noii Honda Civic Si. Suna bine, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Honda Civic Si
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2022