Hyundai a scos artileria grea. Masina care concureaza cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class a primit...

Hyundai a scos artileria grea. Masina care concureaza cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class a primit...
  • Hyundai anunta o motorizare V6 de 365 CP pentru Genesis G70
  • Modelul cu pricina ajunge pana la 96 km/h in doar 4.5 secunde
  • Este disponibila si o versiune 2.0 turbo cu 252 sau 255 CP
Distribuie pe Facebook

... o motorizare V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 de cai putere. In aceasta configuratie, acceleratia de la 0 la 96 km/h dureaza doar 4.5 secunde.

Hyundai a publicat zilele acestea o noua serie de informatii cu privire la viitorul Genesis G70, automobil care va concura pe piata din Statele Unite ale Americii cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class.

Construit pe platforma cu tractiune spate a deja celebrului Stinger, modelul de lux al companiei sud-coreene va fi disponibil la vanzare chiar si intr-o varianta cu motor V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 CP.

Genesis G70 - Versiunea americana

In aceasta configuratie, care mai include si o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune spate si diferential mecanic, acceleratia de la 0 la 96 km/h dureaza doar 4.5 secunde, potrivit Hyundai.

Este insa doar inceputul vestilor bune, clientii noului Genesis G70 urmand a primi posibilitatea de a servi propulsorul V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 CP inclusiv impreuna cu tehnologia all-wheel drive.

Pe langa aceasta versiune de motorizare, concurentul modelelor Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class va ascunde sub capota si o unitate turbo de doi litri, cu 252 CP in dreptul puterii maxime.

Si in cazul de fata o cutie automata cu opt rapoarte va fi oferita in standard, cu mentiunea ca viitorii cumparatori vor putea renunta la echipamentul respectiv pentru o transmisie manuala in sase trepte.

Aceste persoane vor fi recompensate de catre divizia de lux a companiei sud-coreene cu un pachet de performanta care include 3 CP in plus, frane marca Brembo, dar si un nou sistem de evacuare.

Din ultimele detalii anuntate de Hyundai mai reiese ca noul Genesis G70 va fi comercializat intr-o varianta cu tractiune integrala si in configuratia 2.0 turbo, o veste numai buna pentru cei care nu vor motorul V6.

Genesis G70 - Versiunea americana

Genesis G70 - Versiunea americana

Genesis G70 - Versiunea americana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Genesis G70 - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2018