Ieri coupe-ul, astazi decapotabila. Iata primele imagini ale noului Ford Mustang Convertible!

Ieri coupe-ul, astazi decapotabila. Iata primele imagini ale noului Ford Mustang Convertible!
  • Ford a publicat primele imagini oficiale ale noului Mustang Convertible
  • Decapotabila americana preia imbunatatirile aduse de versiunea Coupe
  • Ambele variante de caroserie vor ajunge in showroom-uri in toamna
Distribuie pe Facebook

O saptamana si jumatate mai tarziu de la publicarea primelor materiale oficiale ce surprind versiunea imbunatatita a actualului Mustang coupe, oficialii Ford repeta insprava cu varianta decapotabila a respectivului model.

Asemeni variantei cu plafon fix, versiunea imbunatita a modelului Ford Mustang Convertible propune o parte frontala radical modificata, cele mai multe dintre detaliile restilizate de americani regasindu-se in echiparea spoilerului.

Regandite au fost, deloc surprinzator, si prizele de la nivelul capotei motorului sau design-ul jantelor din aliaj, lipsa fotografiilor cu posteriorul muscle car-ului de peste Ocean facandu-ne doar sa presupunem ca dam, din nou, peste aceleasi detalii ca la Coupe.

Situatia se repeta in cazul interiorului, facelift-ul primit recent de generatia cu numarul sase a modelului Ford Mustang aducandu-i inclusiv decapotabilei cu acelasi nume ceasuri de bord digitale si suspensie MagneRide.

Pentru cei care se temeau de rezultatul dezastruos obtinut de versiunea originala a muscle car-ului american la testele EuroNCAP, varianta imbunatatita a generatiei cu numarul sase promite franare automata si asistent pentru pastrarea benzii de mers.

Tot la capitolul tehnologii oferite in premiera de noul Ford Mustang Convertible Facelift putem trece in revista, fara niciun fel de problema, si blocurile optice Full LED sau transmisia automata cu... zece trepte de viteza, bineinteles.

In ceea ce priveste gama de motorizari, oficialii producatorului auto de peste Ocean s-au limitat la a preciza ca modelul in cauza va renunta la unitatea V6 de 3.7 litri, clientii urmand a avea de ales exclusiv intre versiunea turbo de 2.3 litri si varianta aspirata de 5.0 litri.

Daca si ce fel de imbunatatiri au suferit propulsoarele cu pricina sunt alte doua dintre intrebarile lasate pentru moment fara niciun fel de raspuns, mai multe detalii despre noile Ford-uri Mustang Coupe si Convertible fiind asteptate in lunile urmatoare.

Ford Mustang Convertible Facelift - Primele poze

Ford Mustang Convertible Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe