Indienii de la Mahindra au clonat Dacia Logan

Indienii de la Mahindra au clonat Dacia Logan
Indienii de la Mahindra au fabricat un model numit Verito Vibe, ce copiaza extrem de mult vechea generatie de Dacia Logan. De fapt, masina care poarta parca un nume electric de festival Trance vrea sa fie un Logan... hatchback.
Distribuie pe Facebook

Dacia nu a vrut niciodata sa faca o varianta de Logan hatchback. Asta pentru ca a existat intotdeauna modelul Sandero, gata sa acopere nevoia clientilor de masini autohtone cu haion si spate drept. Daca la prima generatie de Logan lucrurile erau complet diferite fata de Sandero, acum, in 2013, odata cu lansarea noilor generatii, putem vorbi de masini identice, dar care poarta nume diferite in functie de caroserie: Logan pentru sedan si Sandero pentru hatchback.

Mahindra Verito Vibe

Cei de la Mahindra nu prea stau bine la capitolul design asa ca le mai usor sa fure aspectul altor modele de succes. Daca pentru partea din fata au optat sa cloneze Dacia Logan, in spate regasim niste stopuri ce nu ne pot duce cu gandul decat la vechiul Ford Fiesta. Oricum am da-o insa e vorba de o masina copiata in totalitate.

Mahindra Verito Vibe

Conform indienilor, masina va fi pusa in vanzare numai pe piata locala la un pret echivalent cu 8000 de Euro. Destul de mult, in comparatie cu un Sandero actual ce are un pret de pornire mult mai mic. Chiar si asa, se pare ca indienii ofera pentru Mahindra Verito Vibe un motor diesel de 1.5 litri si multe alte dotari ce vin la pachet standard pentru acest pret.

Distribuie pe Facebook
mai multe