Masina care face BMW sa tremure de frica. Costa cu peste 1.000 de lire mai putin decat un 320i, dar ofera cu 71 de cai mai mult

Masina care face BMW sa tremure de frica. Costa cu peste 1.000 de lire mai putin decat un 320i, dar ofera cu 71 de cai mai mult
  • Masina care face BMW sa tremure de frica
  • Costa cu peste 1.000 de lire mai putin decat un 320i, dar ofera cu 71 de cai mai mult
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv o transmisie automata cu opt rapoarte. Plus un sistem de tractiune spate.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, mult anticipata varianta imbunatatita a gamei comercializate sub denumirea de Genesis G70 a fost lansata recent, zilele acestea, si pe piata din Marea Britanie. La preturi incepand de la suma de 33.850 de lire sterline.

In configuratia de baza, versiunea cu facelift a masinii proiectate sa concureze cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class combina un benzinar turbo de doi litri, in patru cilindri, si 255 de cai putere cu o transmisie automata cu opt rapoarte. Plus un sistem de tractiune spate, daca mai trebuia precizat.

Genesis G70 Facelift

Aceeasi mult anticipata varianta imbunatatita a gamei comercializate sub denumirea de Genesis G70 va mai fi disponibila, pe piata din Marea Britanie, la vanzare si alaturi de o motorizari 2.2 diesel. Cu aproximativ 202 cai putere si o nota de plata de 35.860 de lire sterline.

Respectiva optiune se bucura, la randul ei, in standard, de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate. Important de precizat, versiunea cu facelift a masinii proiectate sa concureze cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class nu ofera AWD, la momentul de fata, nici macar optional.

Daca mai trebuia cumva mentionat, mult anticipata varianta imbunatatita a gamei comercializate sub denumirea de Genesis G70 isi va intampina clientii, pe piata din Marea Britanie, in trei niveluri de echipare. Acestea sunt Premium Line, Luxury Line si Sport Line.

Genesis G70 Facelift

Genesis G70 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Genesis G70 Facelift
mai multe