Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut s-a lansat si in Romania. Primii clienti primesc o reducere colosala!

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut s-a lansat si in Romania. Primii clienti primesc o reducere colosala!
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut s-a lansat si in Romania
  • Primii clienti primesc o reducere colosala
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste dotarea standard, aceasta cuprinde inclusiv franare autonoma de urgenta, plus asistenta pentru evitarea coliziunii in intersectii, conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de noua luni si jumatate, la inceputul primaverii anului 2020, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub numele de Hyundai Elantra a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi de lista care pornesc de la aproape 19.530 de euro, potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului local.

Pentru o perioada limitata de timp insa, masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut isi va intampina potentialii clienti alaturi de nenumarate reduceri si oferte promotionale, de pana la 5.438 de euro.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Anuntata oficial in luna martie a anului 2020, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub numele de Hyundai Elantra este disponibila, in Romania, intr-o singura versiune de motorizare: pe benzina, in compania unui propulsor aspirat de 1.6 litri si 123 de cai putere. Dar cu doua variante la nivel de transmisie: manuala ori automata, de tip CVT.

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut isi va intampina potentialii clienti si in compania a patru echipari diferite, configuratia de baza dispunand in standard si de asistenta pentru evitarea coliziunii.

Cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub numele de Hyundai Elantra a mai pregatit, de la caz la caz, si jante din aliaj sau doar otel, sistem de climatizare cu reglare automata ori manuala a temperaturii, lumini de zi cu halogen sau LED etc. Modelele de top beneficiaza si de instrumente de bord digitale, scaune incalzite, display central de 8" etc.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Hyundai Elantra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2021