Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea.

Prezentata publicului larg acum mai bine de-un an, mult anticipata generatie cu numarul cinci a celebrei masini comercializate de Mercedes sub numele de C-Class se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o varianta de performanta pe nume AMG C 43 4Matic, proiectata pentru a concura cu BMW M340i xDrive.

Disponibila la preturi incepand de la putin peste 80.000 de euro - daca vine cumva vorba despre piata din Romania, respectiva reteta beneficiaza de un motor in patru cilindri, cu o turbina asistata electric si capacitatea de 1.991 de centimetri cubi, care dezvolta undeva in jurul a 408 cai.

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Aceeasi varianta de performanta pe nume AMG C 43 4Matic se mai poate lauda si cu un sistem micro-hibrid la 48V - ce livreaza, pentru perioade scurte de timp, alti 14 CP. Fisa tehnica a versiunii proiectate pentru a concura cu BMW M340i xDrive isi va intampina cumparatorii si alaturi de o cutie automata in noua rapoarte, astfel ca populara proba 0 - 100 km/h nu dureaza decat 4.6 secunde, conform nemtilor.

Viteza maxima este limitata - mai mult sau mai putin surprinzator, la pragul de 250 de kilometri pe ora, respectiva reteta dezvaluind si un consum mediu de carburant de 8.7 - 9.1 litri la 100 km, corespunzator, aparent, unor emisii de dioxid de carbon de 196 - 206 grame pe kilometru.

Cea de-a cincea generatie a celebrei masini vandute de Mercedes sub numele de C-Class mai ofera - prin intermediul aceluiasi AMG C 43 4Matic, si o pereche de spoilere agresiv stilizate. De pe lista cu dotari standard nu lipsesc nici setul de jante cu diametrul de 18 inch, faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea, o suspensie cu amortizoare adaptive, directia integrala, ceasurile de bord digitale.

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Mercedes-AMG C 43 4Matic
mai multe