Mercedes anunta intoarcerea REGELUI. Cand se lanseaza pe piata noul MAYBACH S-Class

Mercedes anunta intoarcerea REGELUI. Cand se lanseaza pe piata noul MAYBACH S-Class
  • Mercedes anunta intoarcerea REGELUI
  • Cand se lanseaza pe piata noul MAYBACH S-Class
Distribuie pe Facebook

Programat sa debuteze oficial chiar inainte de sfarsitul acestei saptamani, unicul W223 cu motor V12 va oferi inclusiv masaj pentru gambe si incalzire pentru ceafa, plus umeri.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, urmatorul Mercedes-Maybach S-Class se apropie cu pasi mari si repezi de mult anticipatul sau debut. De fapt, varful gamei W223 este programat sa apara, pentru prima oara in fata publicului larg, chiar in cursul zilei de maine, 19 noiembrie 2020.

Conform primelor informatii date publicitatii, unica versiune cu propulsie V12 a familiei de modele mentionata anterior isi va intampina pasagerii alaturi de un plus de spatiu interior, ce se datoreaza in special ampatamentului cu 18 centimetri mai mare decat in cazul variantei standard de caroserie.

Inutil de mentionat, varful gamei W223 a pregatit inclusiv cateva noi elemente in materie de lux, confort si opulenta, printre care si masaj pentru gambe. Mai mult decat atat, urmatorul Mercedes-Maybach S-Class vine si cu incalzire pentru ceafa si umeri, dar si cu ornamente din lemn pentru spatele scaunelor fata.

La exterior, unica versiune cu propulsie V12 a familiei de modele mentionata anterior este asteptata alaturi de numeroase accente de crom, o caroserie in doua culori disponibila in mod optional si, daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, de jante din aliaj cu design unic.

Urmatorul Mercedes-Maybach S-Class va gazdui, aparent, in compartimentul motor, un benzinar cu 12 cilindri in V si doua turbine, de sase litri si undeva in jurul a 630 de cai putere. Varful gamei W223 ar mai putea oferi si un V8 cu tehnologie MHEV pe 48V, eventual de patru litri si peste 550 de cai putere in total.

Mercedes-Maybach S-Class: Teaser oficial

Distribuie pe Facebook
mai multe