Nemtii au dat de belea: prima poza cu noua masina de 600 CP de la ALFA a scapat pe internet

Nemtii au dat de belea: prima poza cu noua masina de 600 CP de la ALFA a scapat pe internet
  • Prima fotografie a noii Alfa GTV a scapat pe internet
  • Coupe-ul italian este asteptat alaturi de peste 600 CP
  • Debutul oficial va avea loc aparent in anul 2021
Distribuie pe Facebook

Productia urmatoarei generatii a modelului GTV ar putea debuta in cursul anului 2021, potrivit celor mai recente informatii.

La aproape zece luni de la momentul anuntului oficial, o prima fotografie clara a viitoarei Alfa GTV a invadat internetul. Publicata in urma cu numai cateva clipe, imaginea in cauza surprinde doar profilul lateral al masinii italiene, despre care se spune ca va gazdui in compartimentul motor peste 600 de cai putere.

Cosmarul nemtilor, noul automobil este programat sa ajunga pe piata in cursul anului 2021, alaturi de un sistem de propulsie hibrid - care "graviteaza" in jurului benzinarului de 2.9 litri de pe actuala Giulia Quadrifoglio. Respectiva solutie tehnica va fi oferita in compania unui sistem inteligent de tractiune integrala.

Alte detalii cunoscute despre urmatoarea generatie a modelului Alfa GTV includ atat o distributie a maselor egala intre punti, 50:50, cat si un spatiu interior capabil sa gazduiasca pana la patru persoane. De cealalta parte, performantele in linie dreapta ale masinii italiene raman, din pacate, un mare mister.

In ceea ce priveste aspectul estetic, prima fotografie clara a noului automobil scoate la iveala cateva elemente extrem de interesante. Mai precis, putem vorbi despre ceva mai mult decat o simpla versiune Coupe a actualei Giulia, imaginea in cauza surprinzand linii diferite la nivelul aripilor, plus un plafon alungit.

Nu uita, asadar, aceste informatii: Alfa GTV revine pe piata, incepand cu anul 2021, alaturi de un design sexy si cu un sistem hibrid capabil sa produca peste 600 de cai putere. Ca sa bage frica in nemti, din absolut toate punctele de vedere.

Alfa Romeo GTV - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2019