Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Are 310 CP sub capota si 4x4 in standard!

Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Are 310 CP sub capota si 4x4 in standard!
  • Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania
  • Are 310 CP sub capota si 4x4 in standard!
  • Cu acceleratia la podea, primii 100 km/h vin dupa 4.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, primii 100 km/h vin dupa doar 4.8 secunde, promit oficialii companiei producatoare.

Dezvelita oficial la sfarsitul lui august, cea mai noua generatie a sportivei Audi S3 a fost lansata recent si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 44.294 de euro, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Persoanele interesate sa experimenteze senzatiile oferite de masina anuntata in urma cu numai doua luni trebuie sa stie ca meniul tehnic cuprinde si o motorizare turbo de doi litri, plus 310 cai putere.

Noul Audi S3

Noul Audi S3

O cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj este, asemeni celebrului sistem de tractiune integrala quattro, oferita in standard. Asa se face ca primii 100 km/h vin dupa 4.8 secunde, promit oficialii companiei producatoare.

Jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch, tapiteria realizata partial din piele, dar si blocurile optice fata / spate cu tehnologie LED fac la randul lor parte din categoria dotarilor incluse in pretul de baza.

Situatia cu pricina se repeta in cazul climatizarii automate, scaunelor fata cu suport lateral marit si volanului multifunctional in trei spite. Nici instrumentele de bord digitale, printre multe altele, nu fac insa exceptie de la aceasta regula.

Etrierele de culoare rosie, vopseaua metalizata, farurile cu matrice de LED-uri sau trapa panoramica sunt, in schimb, optionale. Asemeni difuzoarelor de la Bang & Olufsen, afisajului pe parbriz s.a.m.d.

Cea mai recenta generatie a sportivei Audi S3 se vinde initial pe piata din Romania exclusiv intr-o versiune Sportback. Varianta Sedan a masinii de 310 CP lipseste momentan din configurator, insa situatia s-ar putea schimba in curand.

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Noul Audi S3
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2020