Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard!

Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard!
  • Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania
  • Are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard!
Distribuie pe Facebook

Printre dotarile oferite fara costuri suplimentare se mai numara si climatizarea automata, plus farurile cu tehnologie LED.

Ultimele sase luni ale anului 2020 au fost extrem de aglomerate pentru nemtii de la Volkswagen, oficialii companiei din Wolfsburg lansand nenumarate masini noi in perioada mentionata. Iar una dintre marile surprize pregatite clientilor este chiar cea mai recenta generatie a hot-hatch-ului cunoscut sub numele de Golf R.

Sase saptamani si jumatate mai tarziu de la prima sa aparitie in public, compacta cu 320 de cai putere pe ambele punti a debutat si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 41.674 de euro, conform configuratorului local.

Banii platiti pentru cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Volkswagen sub denumirea de Golf R le vor mai aduce clientilor, totodata, si un cuplu maxim de 420 de Nm. De asemenea, nu lipsesc din peisaj nici cutia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, suspensia sport sau franele de top.

Jantele din aliaj pe 18 inch, evacuarea cvadrupla si nelipsitele spoilere fata si spate agresiv stilizate si-au trecut numele, in schimb, pe lista principalelor elemente de ordin estetic, alaturi de diferite detalii interioare specifice.

Vestile bune continua la nivelul pachetului cu dotari standard, acolo unde cel mai recent Golf R din istoria Volkswagen dispune inclusiv de faruri LED Plus si Air Care Climatronic. Aceeasi masina cu motor de doi litri mai ofera, din seria fara costuri suplimentare, si scaune sport, volan incalzit, instrumente de bord digitale etc.

Difuzoarele marca Harman Kardon, vopseaua metalizata, suspensiile cu reglare adaptiva DCC, dar si trapa panoramica se numara printre echipamentele optionale ale hot-hatch-ului cu 320 de cai putere pe ambele punti.

VW Golf R

VW Golf R

VW Golf R

VW Golf R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze VW Golf R
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2020