Noua masina de la Kia e LUX TOTAL. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Kia e LUX TOTAL. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noua masina de la Kia e LUX TOTAL
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si un al doilea rand de scaune capabile sa se incline pentru un maximum de confort.

Anuntata in urma cu mai bine de opt luni, chiar la sfarsitul verii trecute, cea mai noua generatie a gamei pe care compania Kia o comercializeaza sub denumirea de Carnival stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Principalul element de atractie al respectivei masini il reprezinta, fara doar si poate, interiorul, acolo unde clientii vor avea posibilitatea de a opta inclusiv pentru un al doilea rand de scaune capabile sa se incline pentru un maximum de confort, dupa cum precizam si anterior.

Vestile bune continua cu sistemul multimedia format dintr-un DVD player si doua display-uri supradimensionate, disponibil si in compania unei instalatii audio de la Bose.

Cea mai noua generatie a gamei pe care compania Kia o comercializeaza sub denumirea de Carnival mai beneficiaza si de o pereche de trape pentru plafon, de instrumente de bord digitale, tapiterie din piele autentica si iluminare ambientala. Aceeasi masina a mai pregatit clientilor si patru camere pentru o vedere completa la exterior, un volan incalzit, blocuri optice cu tehnologie LED, scaune fata incalzite si ventilate, jante din aliaj cu diametrul pe 19 inch si multe-multe altele.

Optiunile caracteristice gamei de motorizari se limiteaza la un singur propulsor, pe benzina, cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri, care livreaza 290 de cai puntii fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2021