Noul BMW Seria 3, asa cum nu l-ai mai vazut pana acum

  • BMW publica noi fotografii oficiale cu Seria 3 G20
  • Modelul care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class este deja disponibil la vanzare inclusiv in Romania
  • Clientii au momentan la dispozitie doua motorizari
Distribuie pe Facebook

Compania bavareza a publicat in urma cu doar cateva momente peste 380 de fotografii proaspete cu cea de-a saptea generatie a modelului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class.

Organizata chiar la inceputul lunii octombrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Paris a marcat debutul unui nou BMW Seria 3.

Cunoscuta in interiorul companiei bavareze sub numele de cod G20, cea de-a saptea generatie a modelului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class prezinta un design familiar, inspirat de actuala Serie 5.

Noul BMW Seria 3 imprumuta insa cateva elemente - in special la nivel de aspect interior, si de la proaspat (re)lansatele Z4, X5 si chiar Seria 8.

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

Sub capota, cea de-a saptea generatie a modelului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class poate fi deja comandata in doua versiuni diferite de motorizare, ambele cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri.

In varianta 320d, momentan sigura disponibila inclusiv alaturi de o transmisie manuala sau sistemul xDrive, noul BMW Seria 3 ofera 190 CP.

Pentru clientii care pun accentul mai degraba pe performanta decat pe eficienta, cea de-a saptea generatie a modelului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class vine intr-o configuratie 330i, cu puterea de 258 CP.

Ulterior, noul BMW Seria 3 va ajunge la vanzare si sub forma unui M340i, insotit de un propulsor turbo cu sase cilindri, de trei litri si 382 CP.

Pe partea de dotari, cea de-a saptea generatie a modelului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class anunta blocuri optice cu tehnologie laser, instrumente de bord digitale, dar si instalatie audio cu 16 difuzoare.

Totodata, noul BMW Seria 3 poate fi comandat si in compania mai multor sisteme de siguranta activa, pentru un condus semi-autonom.

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (389) Poze 2019 BMW Seria 3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2018