Noul FORD BRONCO a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta!

Noul FORD BRONCO a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta!
  • Noul Ford Bronco revine in cele mai clare imagini de pana acum
  • Off-roader-ul ni se arata atat din fata, cat si din spate
  • Producatorul lucreaza inclusiv la lansarea unei versiuni Sport
Distribuie pe Facebook

Programat sa debuteze oficial chiar in cursul acestui an, off-roader-ul asteptat de toata lumea va fi disponibil la vanzare inclusiv intr-o versiune Sport, construita pe platforma actualului Escape.

La doar o zi de la aparitia mai multor fotografii in presa, noul Ford Bronco revine in cele mai clare imagini (spion) de pana acum. Surprins fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, off-roader-ul asteptat de toata lumea iese in evidenta printr-un design patratos, puternic contrastat de blocurile optice rotunde de la nivelul partii frontale - dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, de altfel.

Roata de rezerva "la vedere", dar si stopurile cu aspect vertical se numara printre principalele atractii ale partii posterioare, in timp ce departamentul interior... ei bine, ramane un mare mister, cel putin la momentul de fata.

Se aude, in schimb, ca sub capota noului Ford Bronco isi va face aparitia (inclusiv) un benzinar cu sase cilindri in V, de 2.7 litri si 325 sau 335 de cai putere, in functie de sursa. Totodata, off-roader-ul asteptat de toata lumea ar mai putea fi disponibil la vanzare si alaturi de o unitate I4 de 2.3 litri - apartinand aceleiasi familii de motorizari EcoBoost, evident - care sa ofere undeva in jurul a 280 de cai putere.

Asa cum spuneam si in urma cu aproape 24 de ore, clientii vor avea la dispozitie si o varianta Sport, ce va "mixa" platforma actualului Escape cu diferite propulsoare turbo pe benzina, atat in trei, cat si cu patru cilindri in linie.

Ford Bronco - Poza noua

Sursa Foto: Bronco6G

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2020