Noul S-Class e la ani lumina in fata rivalilor. Detalii in premiera despre dotarile limuzinei de lux

Noul S-Class e la ani lumina in fata rivalilor. Detalii in premiera despre dotarile limuzinei de lux
  • Noul S-Class e la ani lumina in fata rivalilor
  • Detalii in premiera despre dotarile limuzinei de lux
Distribuie pe Facebook

Mercedes a programat debutul viitoarei sale nave amiral pentru data de 2 a lunii septembrie.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, inclusiv fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie si interior, noul Mercedes S-Class se apropie cu pasi mari si repezi de mult anticipatul sau debut. Programat sa apara in fata publicului larg chiar la inceputul acestei toamne, in luna septembrie, modelul de lux din Stuttgart se anunta un tur de forta din punct de vedere tehnologic.

Mercedes S-Class: Primele poze

Dupa cum precizam si anterior, automobilul cu pricina va fi primul din lume care va oferi airbag-uri capabile sa protejeze ocupantii locurilor spate in cazul producerii unui accident frontal.

Pentru aceiasi clienti ce pun accentul in special pe siguranta, urmatorul Mercedes S-Class a mai pregatit si o functie denumita PRE-SAFE® Impulse Side, ce lucreaza alaturi de noua suspensie E-Active Body Control pentru a ridica, cu cativa milimetri, caroseria atunci cand un impact lateral este iminent. Meniul pus la punct de viitorul model de lux mai cuprinde si un afisaj pe parbriz cu adevarat revolutionar.

Mercedes S-Class: Primele poze

Intr-un final, automobilul companiei din Stuttgart va mai beneficia si de un sistem de directie integrala, dar si de un airbag central pozitionat intre sofer si pasagerul din dreapta acestuia.

La interior, noul Mercedes S-Class isi va intampina potentialii clienti alaturi de pana la cinci display-uri color, dintre care unul oferit inclusiv cu tehnologie OLED, plus feedback haptic. Seria vestilor bune continua cu ceasurile de bord digitale ce se pot lauda chiar si cu un mod 3D, modelul de lux programat sa debuteze in mai putin de cinci saptamani dispunand si de un sistem de infotainment imbunatatit.

Mercedes S-Class: Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes S-Class: Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2020