Noutati de la Toyota. Viitoarea Supra ar putea avea peste 400 de cai in varianta de baza

Noutati de la Toyota. Viitoarea Supra ar putea avea peste 400 de cai in varianta de baza
  • Noua Toyota Supra ar putea fi propulsata de un motor V6
  • In configuratia de baza ar produce peste 400 de cai putere
  • Varful de gama ar urma sa primeasca un propulsor hibrid
Distribuie pe Facebook

Conform celor mai recente informatii despre viitoarea Toyota Supra, supersportiva japoneza ar putea avea sub capota un motor V6 de peste 400 de cai putere.

Nu stim daca misterul care o inconjoara sau faptul ca dupa atatia ani legendara Supra se intoarce, fac modelul japonez atat de dorit. In fiecare saptamana apar alte informatii, iar cele mai recente sunt despre propulsorul masinii.

Sub capota s-ar putea afla un motor V6 care poarta numele de cod 943F. Acesta are o capacitate de 3 litri, iar unele voci afirma ca va dezvolta peste 400 de cai putere si mai mult de 400 de Nm cuplu, ajutat de doua turbine.

Partea buna este ca aceste cifre vor fi atinse de varianta de baza a masinii. Varful de gama ar urma sa primeasca un propulsor hibrid, dar nu se stie exact daca in cazul acestuia, motorul electric va face echipa cu V6-le.

Oricare va fi puterea exacta, aceasta va fi transmisa rotilor din spate, cel mai probabil prin intermediul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj.

Saptamanile trecute, japonezii spuneau ca noua Supra se va pozitiona deasupra modelului GT86 si ca va fi dezvoltata pe o platforma comuna cu BMW-ul Z5. Masina va fi realizata din fibra de carbon, iar design-ul va fi imprumutat de la conceptul FT-1, prezentat pentru prima data la Salonul Auto de la Detroit din 2014.

Primele informatii cum ca Toyota reinvie modelul Toyota au aparut cu ceva timp in urma cand niponii au inaintat o cerere de patent pentru acest nume Oficiului american pentru Marci si Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2016