O fi cel mai mic SUV al lor, dar nemtii de la Audi au planuri mari pentru Q2. BMW si Mercedes luati in colimator

O fi cel mai mic SUV al lor, dar nemtii de la Audi au planuri mari pentru Q2. BMW si Mercedes luati in colimator
  • Nemtii au incredere ca modelul Q2 va fi preferat inaintea mini-suv-urilor de la Mercedes si BMW
  • Q2-ul este produs la uzina Audi de la Ingolstadt si va fi disponibil pe pietele din Europa si China din luna noiembrie a acestui an
  • In Europa pretul Audi-ului Q2 incepe de la 22.900 de euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Ingolstadt si-a pus sperante mari in cel mai mic SUV al lor, modelul Q2, si au incredere ca acesta ii va atrage mai mult pe clientii care la momentul actual prefera Mercedesul GLA sau BMW-ul Seria 1.

Audi-ul Q2 este in prezent cel mai mic SUV al nemtilor, iar la pretul de pornire de 22.900 de euro, si cel mai ieftin. Ei bine, in ciuda acestor fapte, constructorul de automobile are incredere ca mini-SUV-ul va atrage foarte multi clienti, in special pe cei din curtea marilor rivali, Mercedes si BMW.

In ciuda acestei increderi oarbe in acest model, nemtii nu vor sa intinda coarda si au anuntat ca nu au de gand sa concureze cu SUV-urile mult mai ieftine decat acesta precum Renault-ul Captur sau Fiat-ul 500X.

Noul Audi Q2 este construit in uzina principala din Ingolstadt, Germania, iar in luna noiembrie a acestui an se va lansa pe pietele din Europa si China.

Privit ca un mare hit, mini SUV-ul celor de la Audi isi va impresiona clientii cu o gama larga de tehnologii de ultima generatie, printre care amintim panoul de bord Audi Virtual Cockpit cu al sau display de 12.3 inch si head-up display, sau incarcarea wireless.

In acelasi timp, cei care vor dori sa isi indrepte atentia inspre acest model vor putea alege dintr-o gama diversificata de motorizari. Aceasta include nu mai putin de 6 propulsoare, pe benzina sau pe motorina, cu puteri cuprinse intre 116 si 190 de cai putere.

Clientii care prefera propulsoarele pe benzina au la dispozitie motorul de 1.0 litru TFSI, urmat de cel de 1.4 TFSI si de 2.0 litri TFSI.

Audi le propune iubitorilor de diesel doua propulsoare, cel de 1.6 litri TDI si un agregat ceva mai mare, de 2.0 litri, disponibil in doua configuratii de putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2016