O vrem neaparat in Romania! Masina pe care Dacia nu are de gand s-o vanda si la noi a fost fotografiata in Franta. Poze reale

O vrem neaparat in Romania! Masina pe care Dacia nu are de gand s-o vanda si la noi a fost fotografiata in Franta. Poze reale
  • O vrem neaparat in Romania
  • Masina pe care Dacia nu are de gand s-o vanda si la noi a fost fotografiata in Franta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata de doi litri livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 150 CP si 204 Nm.

Anuntata in urma cu mai bine de cinci ani si trecuta, in vara lui 2019, printr-un binemeritat facelift, versiunea de performanta a gamei Sandero a fost fotografiata, recent, pe strazile Frantei. Publicate pe pagina de Facebook a diviziei Renault Sport, imaginile cu masina pe care Dacia nu are de gand s-o vanda si la noi, in Romania, au adunat sute de reactii.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, respectiva varianta ofera, cel putin din punct de vedere tehnic, o motorizare aspirata de doi litri, livrata la pachet alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

In ceea ce priveste numarul cailor putere prezenti sub capota, la datorie, brosura oficiala a noului Renault Sandero RS Facelift vorbeste despre 145 CP in conditiile alimentarii cu benzina. Valoarea respectiva creste cu cinci cai, pana la 150 CP, daca proprietarul masinii pe care Dacia nu are de gand s-o vanda si la noi, in Romania, a optat pentru etanol.

Cu pedala de acceleratie la podea, respectiva varianta reuseste, drept urmare, sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de numai 8.4 secunde, seria vestilor bune continuand cu viteza maxima de aproximativ 200 km/h.

Versiunea de performanta a gamei Sandero a mai primit, din partea inginerilor diviziei Renault Sport, si o suspensie mai joasa cu cativa milimetri, plus un sistem cu frane imbunatatite. Intr-un final, masina pe care Dacia nu are de gand s-o vanda si la noi, in Romania, dispune si de cateva detalii vizuale restilizate pentru o doza extra de agresivitate.

Respectiva varianta se bucura, mai precis, un spoiler fata cu prize uriase de aer, dar si jante pe 17 inch, spoiler spate cu difuzor inclusiv, praguri laterale proeminente, volan in trei spite, scaune cu suport lateral marit etc.

Renault Sandero RS Facelift

Renault Sandero RS Facelift

Renault Sandero RS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Renault Sandero RS Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2021