Omul care a desenat primul X5 critica cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum. "Parca a fost desenata pe intuneric"

Omul care a desenat primul X5 critica cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum. "Parca a fost desenata pe intuneric"
  • Omul care a desenat primul X5 critica cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum
  • "Parca a fost desenata pe intuneric"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 37.360 de euro, conform configuratorului oficial.

Anuntat in urma cu aproximativ patru saptamani, inca din primele zile ale lunii precedente, noul Seria 2 Coupe a starnit un val urias de critici. In special din pricina meniului caracteristic departamentului exterior, printre persoanele care au criticat design-ul caroseriei celei mai ieftine masini cu tractiune spate de la BMW aflandu-se si Frank Stephenson, omul care a desenat primul X5.

Discrepanta dintre faruri si stopuri, dar si capota mult prea lunga pentru motoarele puse la dispozitia clientilor se numara printre punctele slabe ale gamei disponibile la vanzare si pe piata din Romania.

Oferit la preturi incepand de la 37.366 de euro, noul Seria 2 Coupe isi intampina clientii in doar trei versiuni diferite de motorizare. In configuratia de baza 220i, cea mai ieftina masina cu tractiune spate de la BMW mizeaza pe un benzinar turbo de doi litri si 184 de cai putere, in patru cilindri, capabil sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in circa 7.5 secunde.

Unica optiune diesel, varianta 220d se bucura la randul ei de un propulsor turbo de doi litri, in patru cilindri, cu 190 de cai putere si tehnologie micro-hibrid pe 48 de volti, de 11 cai putere, in standard.

Noul BMW Seria 2 Coupe a mai pregatit, de asemenea, si un meniu M240i xDrive, condimentat cu un benzinar turbo de trei litri si 374 de cai putere, cu sase cilndri. Acestuia i se alatura, daca mai trebuia precizat, si un sistem de tractiune integrala, respectiva masina avand astfel nevoie de 4.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze BMW Seria 2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 August 2021