Pazea, Cadillac Escalade! Lincoln anunta noua generatie a modelului Navigator!

Pazea, Cadillac Escalade! Lincoln anunta noua generatie a modelului Navigator!
  • Lincoln a dezvaluit astazi primele fotografii ale noului Navigator
  • Modelul va debuta oficial la Salonul Auto de la Chicago din februarie
  • Propulsia sa va fi asigurata de un V6 turbo de 3.5 litri si peste 370 CP
Distribuie pe Facebook

Este oficial! Americanii de la Lincoln au dezvaluit astazi primele fotografii si specificatii tehnice ale noului Navigator, automobil ce va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Chicago de luna viitoare.

Proiectata pentru a se lua la tranta cu recent lansatul Cadillac Escalade, cea mai noua generatie a modelului Lincoln Navigator iese in evidenta in special prin aspectul sau exterior masiv, "accesorizat" cu numeroase linii patratoase si forme supradimensionate.

Asa cum era de asteptat, de la nivelul caroseriei nu lipsesc nici multiplele accente cromate, lista cu atractii principale continuand cu blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED, respectiv jantele din aluminiu disponibile in dimensiuni de pana la 22 inci.

Lincoln Navigator

Lincoln NavigatorLincoln Navigator

In ceea ce priveste aspectul interior, cea mai noua generatie a modelului Lincoln Navigator se poate lauda cu o combinatie de clasic si modern, plansa de bord preluand cateva inspiratii stilistice de la vechiul model, insa fiind livrata impreuna cu tehnologii de ultima ora, precum ceasuri de bord digitale, buton pentru pornirea motorului sau un ecran de opt inci insarcinat cu afisarea tuturor informatiilor vitale, inclusiv a imaginilor preluate de camera video posterioara.

De asemenea, tot la nivel de interior, viitorii cumparatori vor mai fi rasfatati si cu materiale de inalta calitate, pachetul Reserve disponibil in mod optional aducand nu doar insertii de piele pentru aproape intreg cockpitul, ci si numeroase ornamente finisate in lemn autentic.

Lincoln Navigator

Lincoln NavigatorLincoln Navigator

Asemeni predecesorului sau, noul Lincoln Navigator este oferit atat intr-o versiune standard, cat si intr-o varianta cu ampatament marit. Totusi, spre deosebire de vechiul model, ultima generatie a popularului SUV american nu mai ascunde sub capota chiar un propulsor V8 aspirat natural, ci se bucura de serviciile unei unitati cu numai sase cilindri. O unitate turbo din seria EcoBoost, cu sase cilindri in V si capacitate de 3.5 litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan cel putin 370 cai putere si 582 Newton-Metri.

Informatiile cu privire la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, viteza maxima sau consumul mediu de carburant lipsesc cu desavarsire la acest moment, oficialii Lincoln multumindu-se sa afirme, in schimb, ca lista cu specificatii tehnice a noului Navigator va mai include si o transmisie automata cu sase rapoarte, respectiv un sistem de tractiune spate sau integrala.

Lincoln Navigator

Cea mai noua generatie a popularului Lincoln Navigator va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Chicago, eveniment ce se desfasoara in perioada 8 - 17 februarie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Lincoln Navigator
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2014