Pentru tapiteria din piele trebuie sa platesti 10.000 de euro in plus. Uite cum arata cel mai ieftin Mercedes G-Class

Pentru tapiteria din piele trebuie sa platesti 10.000 de euro in plus. Uite cum arata cel mai ieftin Mercedes G-Class
  • Mercedes a lansat la Detroit un nou G-Class
  • Preturile pornesc de la 107.040 euro
  • Clientii vor avea la dispozitie doar un G500
Distribuie pe Facebook

Mercedes a inceput de curand comercializarea noului G-Class, prilej cu care aflam mai multe despre preturile de vanzare, dotarile standard, dar si optionalele off-roader-ului german.

Lansat in premiera mondiala la mijlocul acestei luni, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, noul Mercedes G-Class este disponibil la vanzare pe piata din Germana la preturi incepand de la 107.040 euro.

Dupa cum precizam si anterior, off-roader-ul companiei din Stuttgart este comercializat pentru moment doar intr-o versiune pe benzina G500, care gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 biturbo de patru litri si 422 CP.

Pachetul tehnic este completat in cazul de fata de o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 5.9 secunde, potrivit oficialilor Mercedes.

Mercedes G500 de bazaNoul Mercedes G500 in versiunea de baza.

Noul G500 isi continua ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de 210 km/h, pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 11.1 si 11.7 litri la 100 km, se mai arata in brosura oficiala a off-roader-ului de origine germana.

In standard, automobilul celor de la Mercedes ofera 11 nuante diferite pentru caroseria in cinci portiere - dintre care noua metalizate, si doua optiuni la nivelul jantelor din aliaj, ambele in cinci spite si cu diagonala de 19 inch.

Asa cum era de asteptat, noua generatie a celebrului off-roader din Stuttgart mai dispune si de tapiterie din piele neagra / gri, ornamente realizate din lemn masiv, dar si o lista intreaga cu echipamente de siguranta sau confort.

Mai precis, clientii versiunii Mercedes G500 se vor bucura de blocuri optice cu tehnologie LED, climatizare automata, scaune fata cu reglare electrica si functie de incalzire ori sistem de navigatie fara sa plateasca nimic in plus.

Ca un adevarat model de lux, noul off-roader german bifeaza si nenumarate optionale, pachetul Exklusiv Interieur Plus cu piele fina si alte materiale de top pus la dispozitie de divizia designo manufaktur avand pretul de 10.489 euro.

La randul lui, pachetul AMG Line creste nota de plata a automobilului din Stuttgart cu alti 5.712 euro, scaunele active multicontur pentru pasagerii fata sunt 3.623 euro, in timp ce trapa costa 1.796 euro, daca te intrebai cumva...

Suplimentar, clientii noului Mercedes G-Class mai pot opta si pentru faruri Multibeam LED, ceasuri digitale de bord, suspensie cu amortizoare adaptive, insertii interioare de carbon, jante din aliaj pe 20 inch, TV tuner s.a.m.d.

Mercedes G500 de bazaNoul Mercedes G500 in versiunea de baza.

Mercedes G500 de bazaNoul Mercedes G500 in versiunea de baza.

Mercedes G500 de bazaNoul Mercedes G500 in versiunea de baza.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes G500 de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2018