Primul SUV din istoria SEAT a primit, in sfarsit, un facelift. Cat costa in Romania masina asteptata de toata lumea

Primul SUV din istoria SEAT a primit, in sfarsit, un facelift. Cat costa in Romania masina asteptata de toata lumea
  • Primul SUV din istoria SEAT a primit, in sfarsit, un facelift
  • Cat costa in Romania masina asteptata de toata lumea
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in standard cuprinde inclusiv faruri Full-LED si jante pe 16 inch.

Lansat pe piata in urma cu aproape cinci ani, primul SUV din istoria companiei SEAT a primit, in 2020, un binemeritat facelift. Pe piata auto din Romania, preturile masinii asteptate de toata lumea pornesc de la putin peste 19.000 de euro, suma in schimbul careia clientul primeste un motor turbo, pe benzina, de numai un litru si 110 CP.

Acelasi model mai ofera si o transmisie manuala cu sase rapoarte, plus un sistem de tractiune fata, faruri Full-LED, jante din aliaj pe 16 inch, aer conditionat, limitator de viteza, franare autonoma de urgenta, tapiterie din material textil, display central tactil etc.

SEAT Ateca Facelift

SEAT Ateca Facelift

SEAT Ateca Facelift

Noul SEAT Ateca Facelift este disponibil, cel putin pe piata auto din Romania, in patru niveluri diferite de echipare, unele beneficiind in standard si de camera video pentru marsarier sau navigatie 3D. Printre dotarile optionale se numara incalzirea pentru volan si scaune, ceasurile digitale, dar si asistenta la parcarea cu remorca, de exemplu.

Cat despre modul in care se prezinta lista cu optiuni la nivel de motorizare, clientii mai au la dispozitie si un propulsor 1.5 TSI cu 150 de cai putere, si o unitate diesel de doi litri si doar 115 sau 150 CP, cea din urma fiind singura oferita alaturi si de tractiune integrala.

Pentru amatorii de performanta, modelul Cupra Ateca reprezinta alegerea ideala, in special datorita benzinarului de doi litri si 300 de cai putere instalat sub capota. Ce rezolva ecuatia 0 - 100 km/h in exact 4.9 secunde, multumita sistemului 4Drive si transmisie automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, ambele din seria fara costuri suplimentare.

Cupra Ateca - Galerie foto

Cupra Ateca - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2021