BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004. Galerie foto completa

BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004. Galerie foto completa
  • BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea
  • Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile incep de la putin peste 174.200 de euro, conform configuratorului local.

Anuntat in urma cu mai bine de zece de saptamani - inca din ultima jumatate a lunii lui mai, primul autoturism din ultimii 18 ani pe care BMW il comercializeaza in compania indicativului CSL a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, in lumina intensa a reflectoarelor.

Explicatia? Producatorul bavarez a oferit noi fotografii si imagini oficiale - atat de la interiorul, cat si cu exteriorul mult anticipatului M4 CSL. Model disponibil incepand de la 174.270 de euro, asa cum mentionam si in vara.

BMW M4 CSL

BMW M4 CSL

Construit pe baza actualului BMW M4 Competition Coupe, exclusivistul vehicul se bucura, la randul sau, de prezenta unui benzinar in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de 3.0 litri - cu precizarea ca puterea livrata, in cazul de fata, exclusiv rotilor de la nivelul puntii spate...

... numara 550 CP. Un minus de circa 100 de kilometri completeaza perfect - inutil de adaugat, plusul de 40 de cai, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 3.7 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Intr-un final, primul M4 CSL din istoria BMW se mai poate lauda si cu o acceleratie de la 0 la 200 de kilometri pe ora in doar 10.7 secunde, dar si cu o viteza de top de aproximativ 307 kilometri pe ora - potrivit unui comunicat publicat de conducerea companiei producatoare.

Disponibila in schimbul unei sume de 174.270 de euro, respectiva reteta va pune la dispozitia clientilor sai si o cutie cu opt rapoarte - in doua pedale. Si o suspensie cu amortizoare controlate electronic. Si frana uriase.

Nu lipseste insa din peisaj - deloc surprinzator, nici pachetul aerodinamic restilizat, cumparatorii impresionantului automobil al marcii din Munchen urmand a primi si un set de jante forjate, o pereche de scaune sport si, la fel de important de spus... doua casti in loc de bancheta.

BMW M4 CSL

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze BMW M4 CSL
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2022