Este inceputul unei noi ere. BMW lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Cat costa in Romania

Este inceputul unei noi ere. BMW lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Cat costa in Romania
  • Este inceputul unei noi ere
  • BMW lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj in combinatia 19 / 20 de inch. Plus nenumarate componente - unele interioare, altele exterioare, realizate din fibra de carbon.

Prezentat publicului larg cu mai bine de noua saptamani si jumatate in urma, inca de la finalul lunii lui mai, primul autoturism din ultimii 18 ani pe care compania il ofera sub indicativul CSL a fost lansat recent - chiar pe parcursul acestor zile, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 174.270 de euro, conform configuratorului local.

BMW M4 CSL

BMW M4 CSL

Acompaniata de un agregat in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de 3.0 litri, mult anticipata sportiva in doua portiere - de dimensiuni medii, se bucura de o herghelie compusa din 550 de cai. Livrarea respectivei valori catre rotile de la nivelul puntii spate realizandu-se exclusiv prin intermediul unei cutii insotite de opt rapoarte si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, asa cum mentionam si la momentul premierei mondiale, in ultima parte a primaverii anului 2022.

Rezultatul? Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea - potrivit unui comunicat oficial de presa, intr-un interval de timp care nu dureaza decat 3.7 secunde, cu seria vestilor bune continuand cu viteza maxima de 307 km/h.

Impresionanta reteta de 174.276 de euro se mai traduce - de asemenea, si printr-o caroserie de culoare alba sau neagra, si prin jante din aliaj in combinatia 19 / 20 de inch. Plus o suspensie adaptiva, discuri de franare carbon ceramice si un interior cu o tapiterie realizata din piele Merino, accente de Alcantara, un display central urias, instalatie audio de inalta fidelitate, ceasuri de bord digitale si configurabile in prim plan.

BMW M4 CSL

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (141) Poze BMW M4 CSL
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 August 2022