BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un XM. Cel mai controversat SUV din istoria bavarezilor, surprins pentru prima oara pe strazile Europei

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un XM. Cel mai controversat SUV din istoria bavarezilor, surprins pentru prima oara pe strazile Europei
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un XM
  • Cel mai controversat SUV din istoria bavarezilor, surprins pentru prima oara pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la peste 170.000 de euro, respectivul model beneficiaza de un sistem de propulsie electrificat, cu 653 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 17 saptamani - inca din ultima jumatate a lunii septembrie, primul XM de la BMW stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Conceput special pentru a concura impotriva unor modele precum Lamborghini Urus, noul automobil al companiei din Munchen se remarca - cel putin la nivelul departamentului exterior, atat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, cat si prin jantele din aliaj cu diametrul de pana la 23 de inch, farurile duble sau evacuarea cvadrupla, cu tips-uri verticale.

BMW XM pe strazile din Europa

La interior - de cealalta parte a portierelor, cumparatorii exclusivistului autoturism cu o greutate de 2.710 kilograme vor putea experimenta si o tapiterie realizata din piele Vintage, lista atractiilor caracteristice cabinei continuand cu un display curbat supradimensionat, impartit in doua zone diferite de lucru, o instalatie audio marca Bowers & Wilkins, cu un amplificator de 1.500 de wati, plus 20 de difuzoare, scaune multifunctionale, cu incalzire, racire, masaj.

Meniul specific primului BMW XM din istorie se incheie cu un V8 twin-turbo - pe benzina, de 4.4 litri si undeva in jurul a 489 de cai putere, pe care bavarezii il ofera alaturi de un motor electric cu 197 de cai putere, solutia cu pricina traducandu-se printr-un total de pana la 653 de cai putere. O transmisie automata cu opt rapoarte completeaza, impreuna cu tractiunea integrala inteligenta xDrive, fisa tehnica pusa la dispozitia clientilor, astfel ca celebra ecuatie 0 - 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - mai mult ori mai putin surprinzator, in circa 4.3 secunde.

BMW XM pe strazile din Europa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW XM pe strazile din Europa
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2023