Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Cum arata la interior

Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Cum arata la interior
  • Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie
  • Cum arata la interior
Distribuie pe Facebook

Nota de plata porneste de la putin peste 70.000 de dolari, insa un exemplar bine dotat poate costa chiar si cat un Mercedes S-Class de ultima generatie.

Anuntata in urma cu mai bine de sapte saptamani, in cea de-a doua jumatate a lui august 2020, mult anticipata versiune Hellcat a gamei Dodge Ram a impresionat o lume intreaga. Principala atractie a camionetei comercializate sub denumirea de TRX o reprezinta, fara doar si poate, motorizarea supraalimentata cu opt cilindri in V, de 6.2 litri si undeva in jurul a 702 cai putere, plus 881 Nm.

Oferita in compania unei transmisii automate cu opt rapoarte, la care se adauga un sistem de tractiune integrala, extrema creatie de peste Ocean reuseste sa rezolve celebra ecuatie 0 - 60 de mile pe ora in 4.5 secunde, potrivit primelor detalii oficiale date publicitatii.

Disponibila la preturi incepand de la peste 70.000 de dolari, dupa cum precizam si anterior, aceeasi camioneta pe nume Ram TRX mai promite si parcurgerea celor 402 metri intr-un timp de aproximativ 12.9 secunde. Numeroase motive de bucurie au, de asemenea, si amatorii de off-road, datorita noii suspensii cu amortizoare Bilstein Black Hawk e2, dar si anvelopelor de pana la 35 de inch.

Seria vestilor bune continua la nivelul listei cu dotari standard si optionale, acolo unde clientii intalnit chiar si scaune ventilate, tapiterie din piele, volan incalzit, trapa cu actionare electrica, sistem audio cu 19 difuzoare, plus subwoofer de 10" de la Harman Kardon.

Comercializata sub denumirea de TRX, mult anticipata versiune Hellcat a gamei Dodge Ram revine astazi in atentia publicului larg, de pretutindeni, impresionanta camioneta cu 702 CP pe ambele punti ajungand, de curand, pe mainele celebrului Doug DeMuro. Care a pus la cale un material video de 26 de minute, unde prezinta absolut toate caracteristicile de la exterior, interior si nu numai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2020