Cel mai sexy Volkswagen pe care il poti cumpara in clipa de fata. Cum arata in realitate versiunea cu 320 CP si 4x4 in standard

Cel mai sexy Volkswagen pe care il poti cumpara in clipa de fata. Cum arata in realitate versiunea cu 320 CP si 4x4 in standard
  • Cel mai sexy Volkswagen pe care il poti cumpara in clipa de fata
  • Cum arata in realitate versiunea cu 320 CP si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un timp de numai 4.9 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, cu ocazia editiei din 2017 a celebrului Geneva International Motor Show, inlocuitorul vechiului (Passat) CC a primit, recent, un facelift major. Anuntat acum aproape 11 luni - la inceputul verii trecute, respectivul model a bifat nenumarate premiere.

Lista noutatilor majore culmineaza cu versiunea de performanta R, acompaniata de un motor turbo de doi litri si 320 de cai putere.

Ca si in cazul proaspat (re)lansatului Golf R, primul Arteon R din istoria celor de la Volkswagen este disponibil exclusiv intr-o configuratie care cuprinde inclusiv un sistem inteligent de tractiune integrala. O transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Drept urmare, respectiva varianta necesita doar 4.9 secunde pentru a rezolva poblema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Acelasi Volkswagen Arteon R - oferit la vanzare si sub forma unui model Shooting Brake, se mai poate lauda si cu spoilere agresiv stilizate, plus praguri proeminente. Din reteta preluata si de gama Tiguan nu lipsesc insa nici jantele uriase, evacuarea cvadrupla, scaunele sport, volanul cu parte inferioara plata etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe