Cele mai puternice masini pe care BMW le vinde acum in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte

Cele mai puternice masini pe care BMW le vinde acum in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte
Cele mai puternice masini pe care BMW le vinde acum in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte.
Distribuie pe Facebook

BMW XM Label

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 33 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui aprilie, primul BMW XM (Red) Label din istorie este - totodata, si cel mai puternic model de serie oferit vreodata de bavarezi. Disponibila - la vanzare, si pe piata din Romania, acolo unde cumparatorii vor fi intampinati de o nota de plata de minimum 198.016 euro, respectiva masina combina o unitate V8 twin-turbo de 4.4 litri si 585 de cai, pe benzina, cu un motor electric de 197 CP si o baterie litiu-ion de 25.7 kWh pentru un maximum de 748 de cai, livrat rotilor de pe ambele punti printr-o cutie automata cu opt rapoarte.

Astfel, in ciuda unei greutati de aproximativ 2.795 de kilograme, eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in numai 3.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul de 250 de kilometri pe ora. Daca vine vorba despre lista cu dotari standard, ei bine, aceasta cuprinde inclusiv faruri adaptive - cu tehnologie LED, jante cu diametrul de 21 de inch, sculptate din aliaj usor, portiere Soft Close, o grila iluminata a radiatorului, directie integrala, stabilizare activa a ruliului, tapiterie confectionata din piele Merino, un sistem de climatizare cu reglare pe patru zone a temperaturii, dar si instalatie audio de la Harman Kardon.

BMW i7 M70 xDrive

Dezvelit intregii planete acum mai bine de cinci luni - inca de la inceputul primaverii lui 2023, primul i7 M70 xDrive din istorie pune la dispozitia cumparatorilor sai, care au de platit, din aceasta saptamana, o nota de plata de minimum 173.145 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Romania, doua motoare electrice si 660 de cai. Indeajuns pentru ca masina bavareza cu o greutate de circa 2.770 de kilograme - alimentata de o baterie litiu-ion de 101.7 kWh sa sprinteze de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in doar 3.7 secunde.

Numarul de magie continua - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, plus un pachet cu echipamente extrem de cuprinzator. Printre multiplele detalii oferite fara costuri suplimentare de impozantul model BEV aflandu-se inclusiv farurile adaptive - cu tehnologie LED, jantele cu diametrul de 21 de inch, confectionate din aliaj usor, portierele Soft Close, grila frontala iluminata, directia integrala, stabilizarea activa a ruliului, tapiteria realizata din piele Merino, un sistem de climatizare cu reglarea pe patru zone a temperaturii, dar si o instalatie audio de la Bowers & Wilkins.

BMW M8 Competition Coupe

Lansat oficial in urma cu mai bine de-un an si jumatate, inca din ultima parte a lui februarie 2021, primul BMW M8 Competition Coupe Facelift din istorie se vinde - in Romania, la preturi care pornesc, in aceste zile, de la o suma de 182.597 de euro, cumparatorii respectivei masini de performanta primind, la schimb, si o unitate V8 twin-turbo de 4.4 litri, cu 625 CP, pe benzina. Din peisaj nu lipsesc insa, dimpotriva, am putea spune si nu am exagera cu nimic, nici cutia automata cu opt rapoarte sau tractiunea integrala inteligenta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h gasindu-si astfel rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in 3.2 secunde.

Modelul cu pricina - ce cantareste undeva in jurul a 1.975 de kilograme, promite sa isi continue ulterior incursiunea pana la o viteza de top de 250 de kilometri pe ora. Daca vine vorba despre echiparea standard, ei bine, printre multiplele dotari si - de asemenea, elemente oferite fara costuri suplimentare se numara, inclusiv farurile cu tehnologie Laserlight, jantele cu diametrul de 20 de inch, sculptate din aliaj usor, si portierele Soft Close, lista atractiilor principale cuprinzand si o tapiteria realizata din piele Merino, plus Alcantara, un sistem de climatizare cu reglarea pe doua zone a temperaturii, o instalatie audio de la Harman Kardon.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2023