Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior. Galerie FOTO completa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior. Galerie FOTO completa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA
  • Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv tapiterie din piele, scaune cu masaj si, fanii genului, o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Dezvelita publicului larg inca la inceputul acestui an, mult anticipata versiune de performanta Cadillac CT4-V Blackwing nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privita de la exterior spre interior, respectiva masina se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate - disponibile alaturi de numeroase accesorii din fibra de carbon.

Seria vestilor bune continua - inutil de mentionat, cu capota bombata a motorului, pragurile proeminente si evacuarea cu patru tobe de esapament, printre altele.

Cadillac CT4-V Blackwing

Cadillac CT4-V Blackwing

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum BMW M3 - daca mai trebuia cumva precizat, noua super-berlina de peste Ocean se mai poate lauda si cu instrumente digitale de bord, cu tapiterie din piele, scaune cu functie de masaj si chiar o instalatie audio cu 14 boxe de la AKG. Conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Reteta pusa la dispozitia clientilor - in schimbul unei sume minime de 59.990 de dolari, culmineaza cu motorul V6 twin-turbo de 3.6 litri si 472 de cai putere.

O cutie manuala cu sase trepte de viteza este oferita in standard, insa pe lista cu dotari optionale se regaseste si o transmisie automata cu zece rapoarte. Printre performantele specifice variantei CT4-V Blackwing se numara si un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora in 3.8 secunde, si o viteza maxima de peste 300 de kilometri pe ora, potrivit sefilor Cadillac.

Cadillac CT4-V Blackwing

Cadillac CT4-V Blackwing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Cadillac CT4-V Blackwing
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 August 2021