Este inceputul unei noi ere. Mercedes confirma oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP. Noul model, filmat pentru prima oara in teste

Este inceputul unei noi ere. Mercedes confirma oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP. Noul model, filmat pentru prima oara in teste
  • Este inceputul unei noi ere
  • Mercedes confirma oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP
  • Noul model, filmat pentru prima oara in teste
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor luni - inainte ca si 2022 sa devina istorie. Dupa cate se pare.

Prezentat publicului larg acum mai bine de-un an, actualul Mercedes C-Class se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia clientilor nu se regaseste - pentru moment, si o varianta AMG 63, insa acest lucru se va schimba extrem de curand.

Conformat oficial la inceputul lui iunie, cu aproximativ doua saptamani in urma, respectivul vehicul va da startul unei noi ere - propulsia sa urmand a fi asigurata de un benzinar turbo de 2.0 litri si undeva in jurul a 476 de cai putere. Cuplat la o cutie automata in noua rapoarte, conform marcii din Stuttgart.

Acestuia i se va alatura un motor electric cu 204 CP si propria transmisie - insotita de doua trepte de viteza, potrivit constructorului german de masini. Asa se face ca viitorul Mercedes-AMG C 63 isi va intampina cumparatorii alaturi de pana la 680 de cai putere - cu totii livrati rotilor de pe ambele punti.

Impresionantul autoturism se va mai bucura - deloc surprinzator, si de o suspensie special conceputa, de discuri de franare de dimensiuni generoase si diferite detalii vizuale restilizate pentru un maximum de sportivitate. In schimb, sunetul evacuarii cvadruple ar putea lasa de dorit, reiese din urmatorul video.

Distribuie pe Facebook
mai multe