Este sfarsitul unei ere. Mercedes prezinta oficial noul E 63 AMG Final Edition, ultimul E-Class cu motor V8 sub capota

Este sfarsitul unei ere. Mercedes prezinta oficial noul E 63 AMG Final Edition, ultimul E-Class cu motor V8 sub capota
  • Este sfarsitul unei ere
  • Mercedes prezinta oficial noul E 63 AMG Final Edition, ultimul E-Class cu motor V8 sub capota
Distribuie pe Facebook

Disponibil in doar 999 de unitati, respectivul automobil isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.4 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecut relativ recent - in 2020, printr-un facelift major, actualul E-Class se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Mercedes la dispozitia clientilor sai se regaseste, mai nou, si o varianta AMG E 63 S 4Matic+ Final Edition, oferita in 999 de exemplare.

Comercializat atat intr-o savoare cu patru portiere, cat si intr-o aroma T-Modell - se mentioneaza intr-un comunicat oficial de presa, respectivul autoturism marcheaza, dupa cate se spune, sfarsitul povestii de iubire dintre celebrul E-Class si legendarul V8, urmatoarea generatie a masinii de clasa mare fiind asteptata sa beneficieze de unitati cu maxim sase cilindri in dotare.

Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ Final Edition

Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ Final Edition

Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ Final Edition

Similar variantei standard, noua versiune AMG E 63 S 4Matic+ Final Edition pune la bataie - conform Mercedes, o motorizare cu doua turbine si capacitatea de patru litri, proiectata pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 612 CP. O cutie automata cu noua rapoarte in echipare va completa lista reteta caracteristica departamentului tehnic.

Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, respectivul model va reusi, la randul sau, sa sprinteze de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 3.4 secunde, daca vine vorba cumva despre configuratia cu patru portiere, pe cand optiunea T-Modell va avea nevoie de aproximativ 3.5 secunde pentru a rezolva aceeasi problema, asa cum se precizeaza in comunicatul oficial de presa.

La momentul actual, pretul de vanzare al aromei AMG E 63 S 4Matic+ Final Edition nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, Mercedes anuntand - in schimb, ca fiecare unitate specifica noii savori va fi vopsita intr-o nuanta mata de gri. Insotita de diferite accente finisate intr-un negru stralucitor, de jante pe 20", de piele Nappa.

Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ Final Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ Final Edition
mai multe