Geneva 2014: Noua editie Bugatti Legend omagiaza geniul lui Rembrandt Bugatti

Geneva 2014: Noua editie Bugatti Legend omagiaza geniul lui Rembrandt Bugatti
  • Bugatti a prezentat la Geneva noua editie speciala Bugatti Legend Rembrandt Bugatti
  • Asa cum o sugereaza si denumirea sa, modelul omagiaza geniul lui Rembrandt Bugatti
  • Doar trei exemplare vor fi construite, fiecare avand un pret net de 2.18 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala chiar in cursul acestei dimineti, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, cea de-a patra editie a seriei speciale Bugatti Legend omagiaza geniul lui Rembrandt Bugatti, artistul vinovat de sculptarea elefantului dansator de pe capota legendarului Royale.

Contrar zvonurilor anterioare, care anuntau un model dedicat femeii pilot Elisabeth Junek, cel mai nou membru al familiei de modele Bugatti Legend il aduce in prim plan pe italianul Rembrandt Bugatti, unul dintre cei mai mari si mai importanti artisti ai secolului XX. Frate cu Ettore, Rembrandt Bugatti se face vinovat de sculptarea elefantului care danseaza pe capota legendarului Bugatti Type 41 Royale.

Geneva 2014: Bugatti Legend Rembrandt BugattiGeneva 2014: Bugatti Legend Rembrandt Bugatti

Geneva 2014: Bugatti Legend Rembrandt Bugatti

Asemeni predecesorilor sai, noua editie Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse 'Legend Rembrandt Bugatti' va fi limitata la numai trei exemplare, fiecare dintre acestea urmand a iesi in evidenta in special prin fibra de carbon finisata intr-o nuanta de bronz, ce aduce aminte de materialul favorit al artistului italian. O alta atractie principala a aspectului exterior se regaseste in persoana grilei frontale, aceasta, dar si logo-ul EB pozitionat la nivelul partii posterioare fiind realizate din platina.

In ceea ce priveste aspectul sau interior, cel de-al patrulea membru al familiei de modele Bugatti Legend impresioneaza atat prin numeroasele insertii de piele de culoarea coniacului, cat si prin multiplele accente de fibra de carbon colorate in aceeasi nuanta de bronz regasita la nivelul caroseriei. In plus, pentru o ambianta cu adevarat exclusivista, logo-ul EB ce accesorizeaza volanul in trei spite a fost el realizat din platina, nota finala fiind data de elefantul dansator pozitionat intre cele doua scaune.

Geneva 2014: Bugatti Legend Rembrandt Bugatti

Geneva 2014: Bugatti Legend Rembrandt BugattiGeneva 2014: Bugatti Legend Rembrandt Bugatti

Asemeni predecesorilor sai, dar si versiunii standard, noul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse 'Legend Rembrandt Bugatti' este pus in miscare de o motorizare cu 16 cilindri in W si patru turbine uriase, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan aproximativ 1.200 cai putere si 1.500 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 2.6 secunde, in timp ce viteza maxima declarata de 410 kilometri pe ora ne reaminteste ca avem de-a face cu cel mai rapid roadster din intreaga lume.

Pentru cei interesati, cel de-al patrulea membru al familiei de modele Bugatti Legend are un pret de 2.18 milioane euro. Pret net, care nu include nici un fel de taxe!

Geneva 2014: Bugatti Legend Rembrandt Bugatti

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Bugatti Legend Rembrandt Bugatti
mai multe