Noua editie Bugatti Legend ii aduce un omagiu pilotului Meo Costantini

Noua editie Bugatti Legend ii aduce un omagiu pilotului Meo Costantini
  • Bugatti dezvaluie noul Veyron Grand Sport Vitesse 'Legend Meo Costantini'
  • Debutul oficial va avea loc in cadrul Salonului Auto International de la Dubai
  • Automobilul ascunde sub capota un propulsor W16 quad-turbo de 1.200 CP
Distribuie pe Facebook

Bugatti continua seria lansarilor speciale si prezinta zilele acestea, cu ocazia Salonului Auto International de la Dubai, noua editie speciala Veyron Grand Sport Vitesse 'Legend Meo Costantini'.

Dupa Jean-Pierre Wimille si Jean Bugatti, seria speciala Bugatti Legend il aduce in prim plan pe italianul Meo Costantini, unul dintre apropiatii fondatorului Ettore Bugatti si pilotul care a reusit sa castige, printre altele, doua editii consecutive ale competitiei Targa Florio la bordul unui exemplar Type 35.

Bugatti Legend Meo Costantini

Asemeni predecesorilor sai, noua editie speciala Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse 'Legend Meo Costantini' va fi limitata la numai trei exemplare, fiecare dintre acestea remarcandu-se in special combinatia exterioara dintre albastru deschis si aluminiu polisat. O alta atractie principala a aspectului exterior se regaseste la nivelul eleronului spate si este reprezentata de harta traseului Targa Florio - un detaliu care se regaseste si la nivel de interior.

Si daca tot veni vorba de aspectul interior, cea de-a treia editie a seriei Bugatti Legend impresioneaza atat prin combinatia clasica de albastru si prin maroniu, cat si prin insertiile subtile de fibra de carbon regasite la nivelul consolei centrale. De asemenea, semnatura pilotului italian dau acum o savoare speciala scaunelor fata, lista cu atingeri remarcabile incheindu-se cu peisajele ce ilustreaza motorsportul anilor '20 brodate, cu ajutorul laserului, la nivelul portierelor.

Bugatti Legend Meo Costantini

Bugatti Legend Meo CostantiniBugatti Legend Meo Costantini

In ceea ce priveste motorizarea ascunsa sub capota, noul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse 'Legend Meo Costantini' se poate lauda cu prezenta unui W16 twin-turbo de opt litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 1.200 cai putere si 1.500 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 2.6 secunde, in timp ce viteza maxima de 408.84 kilometri ne reaminteste ca avem de-a face cu cel mai rapid roadster din intreaga lume.

Noua editie speciala Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse 'Legend Meo Costantini' are un pret de achizitie de 2.09 milioane de euro - pret care nu include TVA-ul sau alte taxe caracteristice statelor.

Bugatti Legend Meo CostantiniBugatti Legend Meo Costantini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Bugatti Legend Meo Costantini
mai multe