I se va spune si SL-ul saracului. Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri. Cat costa

I se va spune si SL-ul saracului. Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri. Cat costa
  • I se va spune si SL-ul saracului
  • Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze multiple simboluri pe sosea - conform configuratorului oficial.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, la sfarsitul lui 2021, primul Mercedes SL dezvoltat de specialistii diviziei de performanta AMG si-a intampinat, initial, clientii, doar in compania unei unitati cu opt cilindri in V. Situatia s-a schimbat insa recent, pe parcursul zilelor precedente, atunci cand producatorul german de lux a lansat pe piata si o varianta cu propulsor I4 de 2.0 litri.

Oferita sub indicativul 43 - in schimbul unui pret de pornire imposibil de digerat, de 118.708 euro, controversata versiune a exclusivistei decapotabile cu doua locuri si, mai mult ori mai putin surprinzator, un plafon retractabil din material textil pune la dispozitia persoanei de la volan un minim de 381 de cai putere, aparent.

Mercedes-AMG SL 43

Mercedes-AMG SL 43

Mai ieftin cu aproape 70.000 de euro decat varianta 63 4Matic+, primul AMG SL 43 din istoria marcii Mercedes se mai poate lauda si cu un sistem mild-hybrid de 48 de volti, sinonim cu un boost temporar de 14 CP. Livrarea valorilor maxime se face exclusiv catre rotile de pe puntea spate, printr-o cutie automata cu noua trepte de viteza si ambreiaj umed, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Drept urmare, noua versiune a modelului de origine germana promite sa sprinteze de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp respectabil - de circa 4.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la atingerea unei viteze limitate la 275 de kilometri pe ora.

Acompaniat de un propulsor I4 de 2.0 litri, primul Mercedes-AMG SL 43 dispune, in echiparea standard, si de faruri capabile sa proiecteze multiple simboluri pe sosea. Fara costuri suplimentare sunt oferite si jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch, si suspensia sport, dar si instrumentele de bord digitale, tapiterie dintr-o combinatie de stofa si piele sintetica, climatizarea cu reglare automata etc.

Mercedes-AMG SL 43

Mercedes-AMG SL 43

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Mercedes-AMG SL 43
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2022