Masina care le da fiori ecologistilor. Consuma 23.5 la suta in oras

Masina care le da fiori ecologistilor. Consuma 23.5 la suta in oras
  • Masina care le da fiori ecologistilor
  • Consuma 23.5 la suta in oras
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de 5.2 litri, pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 700 de cai putere. Plus 867 de Newton-Metri, daca mai trebuia cumva precizat.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de 17 saptamani - inca din ultima jumatate a lunii iulie, cea dintai generatie a extremei camionete comercializate sub numele de Ford F-150 Raptor R stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Programata sa intre in productia de serie pana la sfarsitul anului 2022 - potrivit ultimelor detalii si informatii prezentate de oficialii companiei americane, impozanta masinarie vine cu o garda la sol de aproximativ 33 de centimetri.

Ford F-150 Raptor R

Conceputa special pentru a concura impotriva unor modele precum Ram 1500 TRX, aceeasi reteta disponibila la preturi incepand de la suma de 109.145 de dolari se mai poate lauda - totodata, si cu o suspensie echipata cu amortizoare controlate electronic. Plus discuri de franare masive - de pana la 350 de milimetri.

Noua varianta de top a pick-up-ului vandut de Ford sub denumirea de F-150 va mai pune la dispozitia potentialilor sai cumparatori, printre altele, si un set de jante cu anvelope de 37 de inch, o pereche de faruri adaptive cu LED, instalatie audio cu 18 difuzoare - ce poarta semnatura B&O. Din meniu nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici instrumentele de bord digitale, insertiile de piele, accentele de Alcantara, scaunele sport ori display-ul central de 12 inch.

Lista atractiilor principale se incheie - intr-un final, cu motorul de sub capota: un V8 de 5.2 litri dotat cu un compresor mecanic pentru circa 700 CP si 867 Nm. Cuplat la o cutie automata cu zece rapoarte, acesta urmeaza sa se remarce - oarecum inutil de mentionat, si prin consumul de carburant, de 23.5% in regim urban.

Ford F-150 Raptor R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Ford F-150 Raptor R
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2022