Masina care le da fiori nemtilor. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina care le da fiori nemtilor. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina care le da fiori nemtilor
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, seria necunoscutelor absolute continuand cu specificatiile unitatii instalate in compartimentul motor.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, cea mai recenta generatie a legendarei masini oferite de Cadillac sub denumirea de Escalade se pregateste sa primeasca, pentru prima data in istorie, o versiune de inalta performanta. Botezata simplu, dar sugestiv Escalade-V, varianta conceputa pentru a lupta impotriva unor produse precum Mercedes-AMG GLS 63 a pregatit un nou spoiler in partea din fata a caroseriei, designerii americani introducand si alte elemente sinonime cu o doza extra de sportivitate vizuala - asa cum si este cazul pragurilor laterale proeminente, al spoilerului spate cu difuzor de aer incorporat ori jantelor supradimensionate din aliaj.

Cadillac Escalade-V

Reteta caracteristica departamentului interior ramane doar un mister, insa este de asteptat ca lista ingredientelor disponibile sa cuprinda inclusiv scaune cu suport lateral marit, un volan cu trei spite si padele pentru schimbarea vitezelor, elemente realizate din fibra de carbon si, nu in ultimul rand, un set din trei display-uri diferite pentru afisarea tuturor informatiilor.

Seria necunoscutelor continua cu specificatiile unitatii instalate in compartimentul motor, cu mentiunea ca varianta de inalta performanta a noului Cadillac Escalade ar putea fi animata de un benzinar cu opt cilindri in V si compresor mecanic pentru o doza extra de sportivitate la bruscarea pedalei de acceleratie. Imprumutat de la masina cunoscuta publicului larg sub numele de CT5-V Blackwing, acesta va pune la dispozitia persoanelor care opteaza pentru serviciile versiunii Escalade-V pana la 668 de cai putere si 893 de Newton-Metri - indeajuns, de ce nu, pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina realitate intr-un timp mai mic de cinci secunde.

Cadillac Escalade-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cadillac Escalade-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2022