Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Cand se lanseaza pe piata, de fapt

Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Cand se lanseaza pe piata, de fapt
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP
  • Cand se lanseaza pe piata, de fapt
Distribuie pe Facebook

Productia totala va fi limitata la doar 275 de bucati, fiecare oferita in schimbul unei sume minime de 2.27 de milioane de euro.

Anuntata in urma cu mai bine de patru ani - inca din prima jumatate a toamnei lui 2017, impresionanta masina cunoscuta publicului sub denumirea de Mercedes-AMG One a revenit recent - chiar zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei germane a publicat noi detalii cu privire la data la care aceasta isi va intalni, intr-un final, clientii cu dare de mana.

Insotita de un sistem de propulsie imprumutat de la monoposturile din Formula 1, respectiva creatie combina o motorizare V6 de 1.6 litri, pe benzina, cu nu mai putin de patru unitati electrice pentru o putere maxima de circa 1.000 CP.

Mercedes-AMG One - Poze reale

Mercedes-AMG One - Poze reale

O transmisie automata cu opt rapoarte - cu dublu ambreiaj, si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, va completa fisa tehnica a mult anticipatului Mercedes-AMG One, Astfel, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 200 de kilometri pe ora nu va dura mai mult de sase secunde - in timp ce viteza de top va depasi pragul de 350 de kilometri pe ora.

Lista atractiilor principale continua cu pachetul aerodinamic agresiv stilizat, noua masina de strada cu radacini in Formula 1 bucurandu-se de nenumarate elemente active, plus o aripa spata inspirata de prototipurile LMP1 de la Le Mans.

Daca mai era cumva nevoie de precizat, respectiva creatie a mai pregatit - printre altele, si jante cu capace din fibra de carbon, evacuare montata central, portiere cu deschidere verticala. Acestea din urma scot la iveala, odata ridicate in aer, o cabina pentru doua persoane - cu o pereche de ecrane pentru afisarea detaliilor vitale si un volan imprumutat, la randul lui, de la monoposturile din Formula 1.

Mercedes-AMG One - Poze reale

Mercedes-AMG One - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes-AMG One - Poze reale
mai multe